Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair λανσάρει Midweek Madness προσφορά!

Η Ryanair λανσάρει Midweek Madness προσφορά!

20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΣ, ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΕΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Ryanair

H Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, λανσάρει σήμερα (19 Μαρτίου) την προσφορά ‘Midweek Madness’ για όλο της το δίκτυο, με 20% έκπτωση σε όλες τις πτήσεις την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη από τις 14 Απριλίου, μέχρι τις 28 Μαΐου, ενόψει των εν εξελίξει εορτασμών των 30ων γενεθλίων της.

Η συγκεκριμένη Midweek Madness προσφορά θα τρέξει στην ιστοσελίδα Ryanair.com από τις 15:00 την Πέμπτη 19 Μαρτίου μέχρι τις 24:00 την Δευτέρα 23 Μαρτίου και ισχύει για όλες τις πτήσεις* για τις οποίες έχει γίνει κράτηση και αφορούν ταξίδια την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 14 Απριλίου μέχρι τις 28 Μαΐου, για πάνω από 1,600 δρομολόγια, τα οποία συνδέουν 190 αεροδρόμια σε 30 χώρες στην Ευρώπη και την Βόρεια Αφρική.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“ Ενόψει των εν εξελίξει εορτασμών των 30ων γενεθλίων μας, λανσάρουμε την προσφορά Midweek Madness με 20% έκπτωση για πτήσεις κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 14 Απριλίου μέχρι τις 28 Μαΐου, εάν έχει γίνει κράτηση πριν την Τρίτη (24 Μαρτίου)- κάνοντας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη ακόμα χαμηλότερους. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα Ryanair.com σήμερα και να επιλέξουνε μια καλοκαιρινή απόδραση με ένα από τα 1,600 δρομολόγιά μας με χαμηλούς ναύλους- αλλά θα πρέπει να το κάνουνε γρήγορα καθώς αυτή η εκπληκτική προσφορά λήγει στις 24:00 την Δευτέρα”

 
* δεν συμπεριλαμβάνει εσωτερικά δρομολόγια στην Ισπανία, κανονικοί ναύλοι μόνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.