Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Σκιάθος στην ΙΤΒ: Μεγάλη ροή επισκεπτών, επίσκεψη Κουντουρά και Φούχτελ στο...

Η Σκιάθος στην ΙΤΒ: Μεγάλη ροή επισκεπτών, επίσκεψη Κουντουρά και Φούχτελ στο περίπτερο

ITB_2015_Kountoura_Skiathos_participation ITB_2015_Skiathos_participation_  Με δικό της περίπτερο συμμετέχει και φέτος, όπως και τα τελευταία 25 χρόνια, η Σκιάθος στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.
ITB_2015_Skiathos__participationΚατά τα εγκαίνια της έκθεσης, το περίπτερο της Σκιάθου επισκέφθηκαν η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Eλενα Κουντουρά αλλά και ο υφυπουργός εργασίας της Γερμανίας κ. Χανς Γιοακίμ Φούχτελ.

Επίσης στην έκθεση παρευρέθηκαν ντόπιοι επιχειρηματίες απο τη Σκιάθο, όπως ο κος Αριστείδης και Πέτρος Δερβένης (Skiathos Palace Hotel), o Κος Αλέξανδρος Ευσταθίου (Τουριστικό γραφείο Dolphin), o κος Διολλέττας Παναγιώτης (πρόεδρος επιτροπής τουριστικής προβολής Δήμου Σκιάθου).
ITB_2015_Skiathos_participationΣύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος, η ροή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη κατά την διάρκεια της ημέρας και αναμένεται να κλιμακωθεί κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version