Αρχική Βραβεία Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας παραμένει ενεργή και βραβεύεται με τα “Active Greece...

Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας παραμένει ενεργή και βραβεύεται με τα “Active Greece Awards”

Active_Greece_Awards_2015

Στην ΕΛΛΑΔΑ της ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ  στρέφει τους προβολείς της δημοσιότητας η μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει η ACTIVE BUSINESS PUBLISHING την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 5 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.
Στην εκδήλωση αυτή θα συναντήσουν τον βηματισμό τους σημαντικοί εκπρόσωποι των μεγαλύτερων βιομηχανικών ομίλων της χώρας, της ελληνικής ναυτιλίας και του τουρισμού ενώ θα απονεμηθούν διακρίσεις στους σημαντικότερους – ανά τομέα δραστηριότητας –   επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με τις πρωτοβουλίες τους στην προσπάθεια εξωστρέφειας.

Οι διακρίσεις ACTIVE GREECE 2015  φιλοδοξούν να αποτελέσουν κεντρικό θεσμό επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός ACTIVE GREECE 2015 – EXPORTS – TOURISM – SHIPPING. Στον οδηγό αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στους τομείς της εξωστρέφειας, δηλαδή: στις εξαγωγές, τον τουρισμό και την ναυτιλία. Ταυτοχρόνως, στον οδηγό συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων των παραπάνω τομέων. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες που δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ λοιπόν την Πέμπτη, 12 Μαρτίου και ώρα 5 μμ στον ΟΛΠ, στον Πειραιά, στο λιμάνι που με αργά αλλά σταθερά βήματα αναδεικνύεται σε λιμάνι της εξωστρέφειας της χώρας και στο μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.