Ξεκίνησε το Σάββατο 14 Μαρτίου, η 2η FOOD EXPO GREECE, η μεγαλύτερη έκθεση για τα Τρόφιμα & Ποτά, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Μία έκθεση που αφενός μεν ανταποκρίνεται στον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών, αφετέρου συμβάλλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω διείσδυσή τους στην ελληνική αγορά, φέρνοντάς τες σε άμεση επαφή με τους δυναμικούς κλάδους της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.
Επιπλέον, μία πλειάδα παράλληλων εκδηλώσεων, αλλά και τα καλύτερα προϊόντα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βρίσκονται στο πρόγραμμα της FOOD EXPO GREECE. Συγκεκριμένα:
- Για πρώτη φορά συγκεντρωμένα σε μία έκθεση όλα τα ΠΟΠ & ΠΓΕ προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών
- 500 Έλληνες και 100 ξένοι εκθέτες από τουλάχιστον 39 χώρες
- Περισσότεροι από 1.000 διεθνείς επισκέπτες και 250 επιβεβαιωμένοι ξένοι αγοραστές, ενταγμένοι στο πρόγραμμα Hosted Buyers της FOOD EXPO GREECE
- Μεγάλος Τομέας Κρέατος και το Κρεοπωλείο του Μέλλοντος, ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό project που θα συνδυάζει ενέργειες εκπαίδευσης, ενημέρωσης και προώθησης του κρέατος στην ελληνική αγορά
- Περισσότερες από 2.800 b2b συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα από το Matchmaking Program, μία πρωτοποριακή πλατφόρμα για την επίτευξη νέων επιχειρηματικών συμφωνιών, την έναρξη διεθνών συνεργασιών αλλά και την εξεύρεση νέων εμπορικών συνεργατών
- Πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, ειδικά σχεδιασμένων για τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών
- Παρουσίαση, για πρώτη φορά, της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας από το Chefs Club Ελλάδος
- Μαζί με τη 2η FOOD EXPO GREECE και η 1η Διεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων OENOTELIΑ