Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τριήμερη προβολή της Καλαμάτας στη Θεσσαλονίκη

Τριήμερη προβολή της Καλαμάτας στη Θεσσαλονίκη

Travelling_newsΤο σύνθημα των εκδηλώσεων προβολής του Δήμου Καλαμάτας στις 27, 28 και 29 Μαρτίου 2015 στη Θεσσαλονίκη είναι «Δήμος Καλαμάτας, τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών».

Οι εκδηλώσεις προβολής θα πραγματοποιηθούν στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», ενώ στην πλατεία Αριστοτέλους θα λειτουργήσει περίπτερο προβολής του Δήμου Καλαμάτας, στο πλαίσιο συνεργασίας των Δήμων Καλαμάτας και Θεσσαλονίκης.

Στις εκδηλώσεις θα παραστούν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και πάνω από 40 εκπρόσωποι του Δήμου Καλαμάτας και των φορέων της περιοχής μας.

Θα υπάρξει, επίσης, κινητοποίηση των Μεσσηνίων της Βορείου Ελλάδος, ώστε οι εκδηλώσεις να έχουν επιτυχία και να προβληθεί η Καλαμάτα, ο πολιτισμός της, τα μνημεία και οι ομορφιές της, αλλά και τα ποιοτικά προϊόντα της στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.