Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συντηρητική κατάσχεση πλοίου της ΑΝΕΚ από τη Hellenic Seaways

Συντηρητική κατάσχεση πλοίου της ΑΝΕΚ από τη Hellenic Seaways

Olympic_ChampionΚατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ΑΝΕΚ, γνωστοποίησε ότι στις 5-3-2015 της κοινοποιήθηκε η συντηρητική κατάσχεση του ΕΓ/ΟΓ πλοίου της «OLYMPIC CHAMPION» από τη «Hellenic Seaways ΑΝΕ»

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ΑΝΕΚ, σε απάντηση της από 9-3-2015 (Αρ. Πρωτ. 824) επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που απορρέουν από το άρθρο 2 της απόφασης 5/204/2000 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύει, αναφερόμενη σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» στις 7-3-2015, γνωστοποιεί ότι στις 5-3-2015 της κοινοποιήθηκε η συντηρητική κατάσχεση του ΕΓ/ΟΓ πλοίου της «OLYMPIC CHAMPION» από τη «Hellenic Seaways ΑΝΕ», ως ασφαλιστικό μέτρο που πηγάζει από υπόλοιπο εκ ναυλώσεων πλοίων της.

Σημειώνεται ότι το ως άνω πλοίο δεν εξετέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο της δρομολογιακής γραμμής Ιταλίας η οποία εξυπηρετείται κανονικώς από άλλα πλοία της εταιρίας.

Η ΑΝΕΚ ΑΝΕΚ σημειώνει ότι αντιμετωπίζει με κάθε νόμιμο μέσο το γεγονός, το οποίο δεν προβλέπεται να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.