Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Ταξιδιωτικός Όμιλος ΑΚΤΙΝΑ «επίσημος διανομέας» της ΕΧΡΟ 2015

Ο Ταξιδιωτικός Όμιλος ΑΚΤΙΝΑ «επίσημος διανομέας» της ΕΧΡΟ 2015

Aktina_Travel_Services_logoΟ Ταξιδιωτικός Όμιλος ΑΚΤΙΝΑ, είναι για το 2015 ο επίσημος διανομέας της φετινής ΕΧΡΟ που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο από την 1η Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου 2015.
Ακολουθώντας την ίδια πελατοκεντρική φιλοσοφία που τον καθιέρωσε ως κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό στη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια, ο Όμιλος ΑΚΤΙΝΑ δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και ιδιώτες να επισκεφθούν τη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο παρέχοντας ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πακέτα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη και περιλαμβάνουν μεταφορά και διαμονή στο Μιλάνο καθώς και εισιτήρια για την EXPO.
 
Το θέμα της φετινής EXPO είναι «Τροφή για τον πλανήτη, Ενέργεια για τη ζωή» και στο πλαίσιό της θα συζητηθούν ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση των πόρων διατροφής και την εξάπλωση καλών διατροφικών συνηθειών και πρακτικών. Επιπλέον, η EXPO αναμένεται να αποτελέσει διεθνές κέντρο ανταλλαγής τεχνογνωσίας, πλαισιωμένο με ποικίλες εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και με θεματικούς άξονες τη γαστρονομία, την καινοτομία και την αειφορία.
 
Στόχος της έκθεσης είναι να μετατραπεί σε ένα τεχνολογικά προηγμένο αστικό κέντρο, το οποίο θα διαχειρίζεται «έξυπνα» τη χρήση ενέργειας και θα δώσει έμφαση στη γαστρονομία, που βρίσκεται πίσω από την «εμπειρία» του επισκέπτη. Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψουν γεύσεις και παραδόσεις από όλον τον κόσμο.

Συνολικά, η φετινή EXPO θα φιλοξενήσει 147 επίσημους συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους 144 χώρες, τα Ηνωμένα Έθνη, το CERN και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 20 εκ. επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Σημαντική θα είναι και η παρουσία της Ελλάδας τόσο μέσω του επίσημου ελληνικού περιπτέρου, όσο και μέσω της συμμετοχής της χώρας μας στο Bio-Mediterranean Cluster που αποτελεί μια πρωτοβουλία για την προβολή της μεσογειακής διατροφής και υλοποιείται στα πλαίσια της έκθεσης.

Μάλιστα, ο Όμιλος ΑΚΤΙΝΑ στοχεύοντας να καλύψει την υψηλή ζήτηση από την Ελλάδα, θα προσφέρει, σε συνεργασία με κορυφαίους αερομεταφορείς, ανταγωνιστικά πακέτα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.