Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το «Αεροδρόμιο της Χρονιάς» στην κατηγορία 10-30...

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το «Αεροδρόμιο της Χρονιάς» στην κατηγορία 10-30 εκ. επιβάτες

Celestyal Cruises
aia_award_March-2015
Οικογενειακή με τους νικητές

Μία νέα σημαντική διάκριση για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των βραβείων του αναγνωρισμένου διεθνούς web portal “Air Transport News”, το αεροδρόμιο της Αθήνας βραβεύτηκε ως «Αεροδρόμιο της χρονιάς» (κατηγορία 10-30 εκ. επιβάτες), σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, στις 21 Μαρτίου.
 

aia_Papadopoulou_award_March_2015
Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, με το βραβείο του αεροδρομίου της Αθήνας

Τα βραβεία του Air Transport News είναι τα μοναδικά που επιβραβεύουν όλους τους κύριους κλάδους και τους ηγέτες του αεροπορικού κλάδου διεθνώς.
 
Με αφορμή την τιμητική αυτή βράβευση, ο CEO του αεροδρομίου, Γιάννης Παράσχης, δήλωσε:
“Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η νέα κορυφαία διάκριση του αεροδρομίου μας στο πλαίσιο των βραβείων του Air Transport News. Το 2014 υπήρξε μια χρονιά θεαματικής ανάπτυξης για την κίνηση του αεροδρομίου, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον. Επιχειρώντας μέσα στη γενικότερη μακροοικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις, να προστατέψει το επιχειρηματικό μοντέλο του και να συνεχίσει να δημιουργεί αξία σε όλα τα επίπεδα. Κλειδί σε αυτή την προσπάθεια θεωρούμε ότι υπήρξε η στοχευμένη πολιτική κινήτρων μας για την ενίσχυση της αεροπορικής κίνησης, καθώς και οι δράσεις που αναλαμβάνουμε κάθε χρόνο για την τόνωση της ελκυστικότητας της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού.
 
Παράλληλα, η δεδομένη ικανότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε συνθήκες, είναι το βασικό στοιχείο που βοήθησε τον οργανισμό μας να ξεπεράσει με ασφάλεια και με έμπρακτα αποτελέσματα την περίοδο της κρίσης. Η συγκεκριμένη διάκριση του Air Transport News είναι λοιπόν μια ακόμα σημαντική τιμητική αναγνώριση για τους ανθρώπους του ΔΑΑ και ευρύτερα της αεροδρομιακής κοινότητάς μας».
 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.