Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεκινά σήμερα η 22η τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Μοσχα

Ξεκινά σήμερα η 22η τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Μοσχα

Celestyal Cruises

Οι πληροφορίες λένε πως η χώρα μας καταγράφει μια αύξηση στη ζήτηση για διακοπές από τη ρωσική αγορά.

Athens_mitt_2015 Mitt Greek Stand Aegean Στην έκθεση βρίσκεται και αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η κυρία Έλενα Κουντουρά θα συναντηθεί με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας κα Manilova Alla Yurievna και με τον επικεφαλή του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού (ROSTOURISM) κ. O. Safonov

Επίσης, θα συναντηθεί με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε σημαντικά ρωσικά ΜΜΕ.

Με στόχο την ενδυνάμωση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών, η περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού στη ρωσική αγορά, η ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων για τον θεματικό τουρισμό καθώς επίσης και η προσέλκυση επενδύσεων στον τουριστικό τομέα.

Με τη Ρόδο επίσημο χορηγό της έκθεσης, στη MITT συμμετέχουν αντιπροσωπείες από όλες τις τουριστικές Περιφέρειες της χώρας, η πόλεις των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης κλπ. καθώς και Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Οι πληροφορίες λένε πως η χώρα μας καταγράφει μια αύξηση στη ζήτηση για διακοπές από τη ρωσική αγορά.

Η Ellinair ανακοίνωσε νέες αεροπορικές συνδέσεις της Αγίας Πετρούπολης με την ελληνικούς προορισμούς

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.