Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Μαρινών Ελλάδας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Μαρινών Ελλάδας

ενωση μαρινων ελλαδοςΟλοκληρώθηκαν την Πέμπτη 26.03.2015 οι αρχαιρεσίες της 8ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με την εκλογή 7 μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης.

Το νέο ΔΣ έχει διετή θητεία και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
Σταύρος ΚΑΤΣΙΚΑΔΗΣ, Μαρίνα Φλοίσβου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ – Mαρίνα Γουβιών, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σταύρος ΚΑΡΝΑΚΗΣ – Μαρίνα Αθηνών, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτης ΠΑΠΠΑΣ – Μαρίνα Αλίμου, ΤΑΜΙΑΣ
Σταύρος ΑΝΤΩΝΑΚΑΣ – Olympic Marine, ΜΕΛΟΣ
Άγγελος ΚΟΠΙΤΣΑΣ – Μαρίνα Ζέας, ΜΕΛΟΣ
Ηλίας ΤΕΦΑΣ – Κλεοπάτρα Μαρίνα, ΜΕΛΟΣ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Σταύρος Κατσικάδης, ο οποίος εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη θητεία δήλωσε:
 «Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, θα συνεχίσει το έργο της με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και ορθολογισμό του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη δημιουργία και λειτουργία των τουριστικών λιμένων στη χώρα μας. Επιπλέον, θα εντατικοποιήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία κινήτρων με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μαρινών στο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και της σημασίας του στην τοπική οικονομία.»
Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας, η οποία αποτελείται σήμερα από 22 οργανωμένους τουριστικούς λιμένες, ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την εκπροσώπηση των τουριστικών λιμένων της ελληνικής επικράτειας, την αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τη μελέτη και επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην ανάπτυξη των τουριστικών λιμένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.