Home Βραβεία Ακόμη μια διάκριση για το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos στα βραβεία κοινού TripAdvisor...

Ακόμη μια διάκριση για το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos στα βραβεία κοινού TripAdvisor “Travelers’ Choice Hotels” για το 2015

rocabellamykonosΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos, που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους νικητές διακρίσεων του TripAdvisor για το 2015, στα βραβεία 2015 Travelers’ Choice®, καταλαμβάνοντας την δέκατη τρίτη θέση ανάμεσα στα 25 πιο ρομαντικά ξενοδοχεία της Ευρώπης (TOP 25 Hotels for Romance).
    
Πρόκειται για διάκριση εξαιρετικής σημασίας, καθώς οι νικητές των βραβείων προσδιορίστηκαν με βάση τα σχόλια και τις εκτιμήσεις των ίδιων των ταξιδιωτών και φιλοξενούμενων.

O Γεώργιος Καλφόπουλος COO του Ομίλου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μας, μας τίμησαν για άλλη μια χρονιά με μια τόσο σημαντική διάκριση, μέσα από το TripAdvrisor, μια από τις εγκυρότερες σελίδες αξιολόγησης ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων. Με στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, δεσμευόμαστε για τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε, για την ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού και την προώθηση της Ελλάδας”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.