Αρχική Αεροπορικά Νέα Αεροσκάφος εξετράπη της πορείας του στην Ινδία κατά τη διάρκεια προσγείωσης

Αεροσκάφος εξετράπη της πορείας του στην Ινδία κατά τη διάρκεια προσγείωσης

aircraftΑεροσκάφος τύπου Bombardier Q400 της εταιρίας SpiecJet εξετράπη της πορείας του ενώ βρισκόταν στον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Χούμπλι της Καρνατάκα στην Ινδία.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, οι 78 επιβαίνοντες είναι όλοι σώοι, καθώς δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19.30 (τοπική ώρα), ενώ όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο κυβερνήτης δεν κατάφερε να ελέγξει το αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.
Επισημαίνεται πως τη στιγμή της προσγείωσης οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές.
«Ο αριστερός τροχός του αεροσκάφους έχει καταστραφεί. Η αρμόδιοι τεχνικοί θα διενεργήσουν έρευνα για το περιστατικό», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.
 
Όπως έγινε γνωστό, στο αεροδρόμιο Χούμπλι δεν υπάρχει εξελιγμένο σύστημα προσγείωσης ώστε να βοηθά τους κυβερνήτες, ενώ δεν υπάρχει κατάλληλος φωτισμός στο διάδρομο προσγείωσης, ο οποίος είναι σαφώς πιο στενός σε σχέση με άλλα αεροδρόμια.
 
Επομένως, όταν επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες, το έργο των πιλότων γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.
 
Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση «όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα είναι ασφαλές», όπως τόνισε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας. 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.