• «Η σχέση Γαστρονομίας & Τουρισμού και τα χαρακτηριστικά των γαστρο-τουριστών» κα Ελβίρα Ιγγλέση ,υπεύθυνη τομέα Τουρισμού στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
• «Εφαρμογή τουριστικής έρευνας μέσα από την χρήση ερωτηματολογίου» κ. Γιώργος Γλαρός, καθηγητής στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
• «Ο πλούτος της Ελληνικής Γαστρονομίας» κ. Κωνσταντίνος Τσουκνίδας, Chef Kypriotis Maris Suites
Στη συνέχεια οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, κλήθηκαν να διαμορφώσουν ένα δομημένο ερωτηματολόγιο προκειμένου να ερευνήσουν το προφίλ του γαστρονομικού τουρισμού και τις απόψεις των τουριστών σχετικά με την ελληνική Γαστρονομία μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις.
Τα ερωτηματολόγια απαντήθηκαν από τουρίστες στην είσοδο του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου ομάδες σπουδαστών του Τομέα Τουρισμού είχαν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί τους και να ανταλλάξουν εμπειρίες.
Η έρευνα ολοκληρώθηκε μέσα από σχετική επεξεργασία των αποτελεσμάτων στην οποία προχώρησαν οι σπουδαστές κατά το κλείσιμο των εργασιών του workshop και τα αποτελέσματα της απεικονίζονται στο infographic.
Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έρευνα με θέμα «Η σχέση Γαστρονομίας & Τουρισμού και τα χαρακτηριστικά των...