Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Eνημερωτική ημερίδα με θέμα: “Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021”

Eνημερωτική ημερίδα με θέμα: “Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021”

european_capital_of_c_logo_enΗ Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης/ Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, με θέμα «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 – Ενημέρωση και οδηγίες προς τις υποψήφιες πόλεις», την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα).
Ώρα έναρξης: 09:30 π.μ.

Σκοπός της ημερίδας είναι η παροχή πληροφοριών για τον θεσμό, τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων, η παρουσίαση καλών πρακτικών καθώς και η παροχή οδηγιών, με σκοπό την αρτιότερη συμπλήρωση των σχετικών εντύπων. Ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στελέχη της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., καθώς και εκπρόσωποι πόλεων που φιλοξένησαν ή θα φιλοξενήσουν τον θεσμό.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Η εγγραφή για την παρακολούθηση της Ημερίδας είναι υποχρεωτική και πραγματοποιείται στο παρακάτω e-mail: ecoc2021@culture.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το:
Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων
Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης
Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ερμού 17 – Αθήνα
Τηλ.: 210.3313848 – 210.3230323
Αρμόδιες: κ. Γαρυφαλλιά Γκανή/ κ. Ειρήνη Κομνηνού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.