Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Royal Jordanian αυξάνει τις πτήσεις της για Ελλάδα

Η Royal Jordanian αυξάνει τις πτήσεις της για Ελλάδα

RJ-Royal_jordanianΗ Royal Jordanian ανακοίνωσε στην προσθήκη μιάς επιπλέον εβδομαδιαίας απευθείας πτήσης κάθε Σάββατο, από Αθήνα προς Αμμάν στο θερινό πρόγραμμα της 2015, φθάνοντας έτσι τις πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις.

Το Θερινό πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας από Αθήνα θα ξεκινά στις 29 Μαρτίου, με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις προς Αμμάν και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.

Η επιπλέον πτήση ΑθήναΑμμάν θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο από τις 29 Μαρτίου έως τις 24 Οκτωβρίου.

Η Royal Jordanian ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει, στην οικονομική θέση, το μέγιστο βάρος των 30 κιλών, για μία αποσκευή, σε όλους τους προορισμούς, εκτός από τη Βόρεια Αμερική, καθώς και για την κατηγορία Crown θα επιτρέπει δύο αποσκευές, το βάρος της πρώτης επιτρέπεται να είναι μέχρι 30kg και το βάρος της δεύτερης μέχρι 23kg.
Επίσης, στους επιβάτες της, η Royal Jordanian προσφέρει πλέον τη νέα RJ εφαρμογή για κινητά.
Αυτή η φιλική προς το χρήστη app RJ εαρμογή, δίνει πολύτιμες υπηρεσίες ταξιδιωτικών πληροφοριών και αεροπορικών εταιρειών στην παλάμη του χεριού του επιβάτη.
Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους, να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με τα δρομολόγια και την κατάσταση της πτήσης, να κάνουν check in όπου κι αν βρίσκονται, ακόμα και να δουν το λογαριασμό τους στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών (Royal Plus).

Η Royal Jordanian μέχρι το τέλος του 2014 με το 5ο Boeing 787 Dreamliner της, ολοκλήρωσε την εισαγωγή της πρώτης ομάδας αεροσκαφών της τάξης 787. 787, τα οποία είναι τα πιο τεχνολογικά προηγμένα και αποτελεσματικα αεροπλάνα στον κλάδο των αερομεταφορών.

Από το 1963 που η Royal Jordanian ως εθνικός αερομεταφορέας της Ιορδανίας, έχει αυξηθεί σε μέγεθος, και η φήμη της έχει εδραιωθεί στα μάτια του κοινού μέσω της πλήρους ένταξης της στην oneworld από το 2007.

Το Αμμάν, η έδρα της Royal Jordanian, βρίσκεται σε ιδανική θέση. Μέσω του Αμμάν, η πρόσβαση σε Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη μπορεί να γίνει πολύ εύκολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.