Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Art in the heart of Athens @ Grecotel Pallas Athena

Art in the heart of Athens @ Grecotel Pallas Athena

i-vouli“Painted Journey” του Mathew Halpin

Στα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο χώρο του εστιατορίου & μπαρ του Grecotel Pallas Athena, θα φιλοξενούνται από 18 Ιανουαρίου μέχρι 13 Μαρτίου 2015 τα έργα του Αυστραλού καλλιτέχνη Mathew Halpin με θέμα “Painted Journey”, προσφέροντας χαρούμενη διάθεση με τα έξυπνα θέματα τους, το άπλετο χιούμορ τους και τις πολύχρωμες χρωματικές τους διαβαθμίσεις.

to-proto-montelo“Η Ματριόσκα αυτοκτονίας”, έργο του καλλιτέχνη που θα εκτεθεί στο ξενοδοχείο, κοσμεί το εξώφυλλο της Athens Voice, έχοντας επιλεγεί λόγω της συγκυρίας των γεγονότων του Παρισιού. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη και την έκθεση.

Παράλληλα με τα εντυπωσιακά έργα τέχνης που δίνουν την αίσθηση μιας αληθινής gallery, απολαύστε το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου Pallas Athena απολαμβάνοντας εξαίσιες μεσογειακές γεύσεις με την υπογραφή του διακεκριμένου Chef της Grecotel Σάκη Τζανέτου και θέα τη νεοκλασσική Πλατεiα Κοτζιά.

“Painted journey” Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής
18/1 -13/3/2015, 08.00 -22.00 καθημερινά
Είσοδος ελεύθερη
i-mykonosGrecotel Pallas Athena – Pallas Athena Restaurant
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα, Τηλ: 210 3250900
e-mail: reservations.pa@grecotel.com
www.grecotelpallasathena.com

 

 

 

 

 

 

to-iroon-upside-down

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.