Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τον Απρίλιο έτοιμη να φιλοξενήσει τα πρώτα σκάφη, η νέα Μαρίνα Ρόδου

Τον Απρίλιο έτοιμη να φιλοξενήσει τα πρώτα σκάφη, η νέα Μαρίνα Ρόδου

Celestyal Cruises

Rodos_new_marina_2015_4 Rodos_new_marina_2015Το εργοτάξιο της νέας μαρίνας Ρόδου επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, για να ενημερωθεί για την πρόοδο ενός  βασικού έργου υποδομής για το νησί,  βαλτωμένου επί δεκαετίες.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος  της εταιρείας «Μαρίνες Ρόδου ΑΕ» κ. Θωμάς Τριανταφύλλου ξενάγησε τον Περιφερειάρχη στις εγκαταστάσεις της νέας μαρίνας οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους και τον διαβεβαίωσε ότι τον Απρίλιο θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τα πρώτα σκάφη.
Όπως διαπίστωσε ο κ. Χατζημάρκος,  η νέα μαρίνα της Ρόδου κατασκευάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, γεγονός που θα την καταστήσει μια από τις πλέον σύγχρονες μαρίνες της Μεσογείου.

 

Ο κ. Χατζημάρκος, ο οποίος είχε δώσει προσωπική μάχη στο δημοτικό συμβούλιο της Ρόδου,  για την άρση των προβλημάτων που κινδύνευαν να μετατρέψουν την νέα μαρίνα σε «εργοτάξιο – φάντασμα»  για μερικές ακόμη δεκαετίες, δήλωσε σχετικά:
«Με χαρά διαπιστώνω ότι οι αγώνες που δώσαμε για την διάσωση ενός πολύ σπουδαίου για τον τόπο έργου έχουν αποδώσει  και σύντομα η Ρόδος θα αποκτήσει επιτέλους μια μαρίνα υψηλών προδιαγραφών. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την πρόοδο του έργου, έτοιμοι να παρέμβουμε όπου και όπως χρειαστεί, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει και να αναβαθμίσει ουσιαστικά, τόσο την τουριστική υποδομή του νησιού της Ρόδου, όσο και τον προορισμό συνολικά. Επιτέλους, σ’ αυτόν τον τόπο κάτι αλλάζει, κάτι που θα μας τραβήξει έξω από το τέλμα των τελευταίων χαμένων χρόνων».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.