Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη 10η HORECA η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ

Στη 10η HORECA η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ

XEE-general-assembly-2015Τις εργασίες της 4ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος θα φιλοξενήσει η 10η HORECA την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015. Στην αίθουσα συνεδριάσεων C1 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo αναμένεται να δώσουν το “παρών” ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων από όλη τη χώρα, προκειμένου να ενημερωθούν για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο του τουρισμού και της ξενοδοχίας. Το ΞΕΕ αποτελεί τον μεγαλύτερο θεσμικό φορέα του ελληνικού τουρισμού, καθώς αριθμεί περισσότερα από 9.700 μέλη.

Στην περυσινή εκδήλωση, συμμετείχαν περισσότεροι από 1.300 ξενοδόχοι, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης αλλά και κομμάτων της αντιπολίτευσης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ η υπουργός τουρισμού κ.Όλγα Κεφαλογιάννη ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες της πολιτείας για τον τουρισμό το 2014 αλλα και τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Η δήλωση του κ. Τσακίρη ότι ο τουρισμός αποτελεί τη σημαντικότερη οικονομική δραστηριότητα της χώρας και συγχρόνως τον κύριο αιμοδότη της απασχόλησης, παραμένει επίκαιρη και αναμένεται να αποτελέσει το σημείο αναφοράς και της φετεινής συνέλευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.