Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νικόλας Κελαϊδίτης: Πεποίθηση όλων των διεκδικητών της εξουσίας, «Ο τουρισμός είναι η...

Νικόλας Κελαϊδίτης: Πεποίθηση όλων των διεκδικητών της εξουσίας, «Ο τουρισμός είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας»

Πεποίθηση όλων των διεκδικητών της εξουσίας, ότι ο τουρισμός είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας, τόνισε o κ. Νικόλας Κελαϊδίτης σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τη Travelling News.

Nikolas_Kelaiditis-300x300

Τελευταία βδομάδα πριν από τις εκλογές, Πλησιάζει η ώρα της κάλπης. Η προεκλογική εκστρατεία βρίσκεται σε εξέλιξη με τους υποψήφιους να έχουν πάρει φωτιά και τις πολιτικές εκδηλώσεις να έχουν μπεί στη καθημερινότητά μας.

Σε μια από αυτές βρεθήκαμε μπροστά στον κ. Νικόλα Κελαϊδίτη, έναν από τους ανθρώπους, με δίψα να τρέξει και να διεκδικήσει, για τον κλάδο του.

Πριν προλάβουμε να του θέσουμε οποιαδήποτε ερώτηση, ο κ. Κελαϊδίτης μας είπε:
«Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, τώρα είναι καιρός, να χαλιβδώσουμε τη δυναμική που έχει παρουσιαστεί.» Όπως και εσείς έτσι και εγώ καθημερινά ακούμε διάφορα, το σίγουρο είναι, ότι «Πεποίθηση όλων των διεκδικητών της εξουσίας, Ο Τουρισμός είναι η Κινητήρια Δύναμη της Οικονομίας».

Νικόλας Κελαϊδίτης
Ενεργός επιχειρηματίας στον τουρισμό, διευθύνων σύμβουλος της Passepartout tours – cruises, δραστήριος συνδικαλιστής, μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΗΑΤΤΑ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.