Αρχική Αεροπορικά Νέα Αεροδρόμιο Καστελίου: Το υπουργείο Υποδομών και μετέθεσε το διαγωνισμό για το Φεβρουάριο...

Αεροδρόμιο Καστελίου: Το υπουργείο Υποδομών και μετέθεσε το διαγωνισμό για το Φεβρουάριο του 2015

90 εκ ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τις απαλλοτριώσεις στο έργο του αεροδρομίου στο Καστέλι.
30 εκ ευρώ θα δοθούν για εργασίες στον ΒΟΑΚ, που εκτελούνται από την περιφέρεια Κρήτης, και άλλα 20 εκατομμύρια για έργα στο υφιστάμενο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης”.

kasteli-air

«Εγγράφως» εξέφρασαν τις ενστάσεις τους οι μεγάλες κοινοπραξίες που ενδιαφέρονται για το αεροδρόμιο Καστελίου και το υπουργείο Υποδομών έδωσε και επισήμως την παράταση για το διαγωνισμό Η διαδικασία και εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων μετατίθεται για το Φεβρουάριο του 2015!

«Η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η 17η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ» αναφέρει η απόφαση που κοινοποίησε το υπουργείο Υποδομών και υπογράφει ο κ.Χρυσοχοϊδης, ο οποίος στο σχετικό έγγραφο παραδέχεται ότι υπάρχουν προβλήματα στο έργο και αλλάζει τα τεύχη δημοπράτησης!

«Με τη λήξη της περιόδου Σχολιασμού των Τευχών Δημοπράτησης, περιλαμβανομένου και του Σχεδίου Σύμβασης Παραχώρησης, υποβλήθηκαν εγγράφως από τους Ενδιαφερόμενους εκτενή σχόλια και προτάσεις για τροποποιήσεις που αφορούσαν πολλά από τα άρθρα των Τευχών Δημοπράτησης και ιδιαίτερα του σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης. Τα κυριότερα από τα σχόλια αυτά, αφορούσαν σε οικονομοτεχνικές παρατηρήσεις επί των παραμέτρων σχεδιασμού του Έργου και έχουν άμεση σχέση με το μέγεθος του, τις φάσεις υλοποίησής του καθώς και τις οικονομικές παραμέτρους του. Επίσης υποβλήθηκαν σχόλια που αφορούν τις νομικές και χρηματοοικονομικές πτυχές του Σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης.» σημειώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.