Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο «Μύλος των Ξωτικών» άνοιξε και σας περιμένει

Ο «Μύλος των Ξωτικών» άνοιξε και σας περιμένει

milos4Η Μεγαλύτερη και ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες της και από τη Παρασκευή 28 Νοεμβρίου άρχισε να υποδέχεται τους πρώτους της επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala A.E., ο Αι Βασίλης, τα ξωτικά του, οι Νεράιδες και οι Μάγοι των Χριστουγέννων άρχισαν για 4η συνεχόμενη χρονιά να δέχονται χιλιάδες επισκέπτες και να τους ξεναγούν στον μαγικό κόσμο του «Μύλου των Ξωτικών».
Την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων άνοιξε και επίσημα τις πύλες της για επισκέπτες από όλο τον κόσμο και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου κήρυξε την έναρξη του Μύλου.
Με το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας Boys and Noise να βρίσκεται  στην σκηνή του Μύλου που γεμίζοντάς τη μελωδίες, για τη μαγνητοσκόπηση της εκπομπής ¨Ταξιδεύοντας¨ με τον Χρήστο Νέζο που θα προβληθεί ανήμερα των Χριστουγέννων στο Mega Channel.
Η Μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει… στα Τρίκαλα!! Θα είμαστε όλοι εκεί!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version