Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα αεροπορική σύνδεση Βιέννη – Αθήνα από την Flyniki

Νέα αεροπορική σύνδεση Βιέννη – Αθήνα από την Flyniki

flynikiΗ αυστριακή αεροπορική εταιρεία Flyniki, θυγατρική της γερμανικής Air Berlin, επεκτείνει το πρόγραμμα της προς Ελλάδα, προσθέτοντας την Αθήνα στους 18 ελληνικούς προορισμούς που ήδη συνδέει.

Η νέα σύνδεση, προς την ελληνική πρωτεύουσα, η οποία ξεκινά τον Απρίλιο, θα εξυπηρετείται  καθημερινά εκτός Σαββάτου με αεροσκάφος τύπου Airbus A320, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό επι πλέον ευελιξία και τις καλύτερες δυνατές συνδέσεις.

Συγκεκριμένα η σύνδεση απο Βιέννη προς Αθήνα :
Αρ. Πτήσης  :        HG8640 αναχώρηση απο Βιέννη  11.30 άφιξη στην Αθήνα 14.35
        HG8641 αναχώρηση απο Αθήνα 15.25, άφιξη στη Βιέννη 16.45

Οι επιβάτες απο Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω του αεροδρομίου της Βιέννης, μετεπιβίβασης σε πτήσεις της NIKI και της Airberlin,  η οποία διαθέτει ιδιαίτερα ευρύ δίκτυο.

«Η Ελλάδα έχει εξελιχθεί, τα τελευταία χρόνια, στη σημαντικότερη αγορά ανάπτυξης του δικτύου της Flyniki. Μέσω της αναδιάταξης του στόλου μας και της ηγετικής μας θέσης στην  αγορά ταξιδίων προς Ελλάδα,  θα είμαστε σε θέση στο μέλλον να προβούμε σε περαιτέρω επέκταση των πτήσεων μας απο Βιέννη» τόνισε σε δηλώσεις του ο CEO της NIKI  κος Christian Lesjak.

Αξίζει να σημειωθεί παλαιότερη δήλωση του κ. Lesjak, μετά απο Fam trip στη Μύκονο, ότι απώτερος στόχος, είναι να καταστεί η Ελλάδα all year round προορισμός στα πρότυπα της Ισπανίας (Μαγιόρκα)
 «Κρίνοντας απο τη Μύκονο, διαπιστώσαμε ότι οι ελληνικοί προορισμοί διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή και μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη εμπειρίες πέραν απο ήλιο και θάλασσα»

Η Flyniki (Air Berlin) δεν εκτελεί μόνο ναυλωμένες πτήσεις των Tour Operator  αλλά απευθύνεται και σε μεμονωμένους επισκέπτες προσφέροντας ευελιξία επιλογής προορισμού  και χρόνου παραμονής.
Για παράδειγμα το 2015 είναι δυνατόν να περάσει κάποιος Σαββατοκύριακο σε προορισμούς όπως Σαντορίνη  (6 φορές την εβδομάδα), Μύκονος (4 φορές την εβδομάδα) και Ηράκλειο (2).

Η άριστη συνεργασία της Flyniki με το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης συνεχίζεται, μέσα απο τον προγραμματισμό κοινών δράσεων προβολής ελληνικών προορισμών .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.