Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεχωριστές δράσεις στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη» και εκδηλώσεις στην Κεντρική σκηνή...

Ξεχωριστές δράσεις στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη» και εκδηλώσεις στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» Δράμας

logoΈνα από τα παραμυθένια σπιτάκια που φιλοξενούν καθημερινά δωρεάν δράσεις για τα παιδιά με πολλές εκπλήξεις, το «Εργαστήρι του Άη Βασίλη- Ανακύκλωσης», επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου τα παιδιά του 10ου Νηπιαγωγείου Δράμας . Εκεί είχαν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν με τη βοήθεια εθελοντών, αγγελάκια, αστέρια και χριστουγεννιάτικα δεντράκια με ανακυκλώσιμα υλικά, δημιουργώντας έτσι – έξυπνα και οικολογικά- πρωτότυπες διακοσμητικές κατασκευές.

Το απόγευμα της Τρίτης στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη» το Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης» του Δήμου Δράμας πραγματοποίησε μία ενδιαφέρουσα δράση. Εθελοντές και δάσκαλοι του Κέντρου Νεότητας βοήθησαν όσα παιδιά επισκέπτονταν το «Εργαστήρι του Άη Βασίλη» να κατασκευάσουν χάρτινα, χρωματιστά «Φαναράκια», φωτίζοντας έτσι τα Χριστούγεννα των παιδιών.
Παράλληλα στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» πραγματοποιήθηκαν κάποιες εκδηλώσεις. Η εκπομπή «Πιάστε τους» της Άλφα τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος επί σκηνής «Ονειρούπολης», πραγματοποίησε διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικων γλυκών και διάφορα παιχνίδια με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό.
Ο Στέλιος Στυλιανίδης μας ταξίδεψε το βράδυ της Τρίτης με λαϊκά ακούσματα μαζί με το μουσικό του σχήμα και μας παρουσίασε τα νέα του τραγούδια. Επίσης, η δασκάλα και διεθνής ερμηνεύτρια του orienatal Nansy Hantour παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα χορού orieantal. Η βραδιά έκλεισε με λαϊκό πρόγραμμα με τη Χριστίνα Καμπερίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.