Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair προσθέτει δρομολόγια από Αθήνα για Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη

Η Ryanair προσθέτει δρομολόγια από Αθήνα για Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη

Ryanair-business-plusΗ Ryanair, ανακοίνωσε τη προσθήκη 3 νέων δρομολογίων στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της για το 2015, από και προς Αθήνα, για Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη. Με αυτές τις πτησεις η εταιρία υπολογίζει ότι πρόκειτα να ταξιδέψουν περισσότεροι από 2.2εκ. επιβάτες το 2015, και θα υποστηρίξει πάνω από 2,200* θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, διπλασιάζοντας την κίνηση της.  

Το νέο πρόγραμμα της Ryanair για την Αθήνα το καλοκαίρι του 2015 θα προσφέρει:

    •    1 νέο αεροσκάφος με βάση την Αθήνα (4 σε σύνολο)
    •    6 νέα δρομολόγια: Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Σαντορίνη (2 ημερησίως), Βρυξέλλες, Ρώμη και Βαρσοβία.
    •    12 δρομολόγια από/προς Αθήνα συνολικά
    •    161 εβδομαδιαίες πτήσεις μετ’επιστροφή
    •    1.1εκ.νέους επιβάτες (2.2 εκ. επιβάτες/χρόνο συνολικά)
    •    2.200 * θέσεις εργασίας

Οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 12 δρομολόγια από Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, ενώ παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, τη δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, τα μειωμένα κόστη, τη νέα ελληνική ιστοσελίδα, την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης, καθώς και από τις νέες υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, που καθιστούν την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Η Ryanair θα συνεχίσει, επίσης, να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά κέντρα, συμπεριλαμβάνοντας τις Βρυξέλλες (1 ημερησίως), το Λονδίνο (2 ημερησίως), και το Μιλάνο (10 εβδομαδιαία) προσφέροντας στους business επιβάτες της, τη μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών, στις χαμηλότερες τιμές, με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων, με ανανεωμένα προγράμματα και καλύτερη εξυπηρέτηση, ως αποτέλεσμα της έναρξης του προσαρμοσμένου στις ανάγκες των business επιβατών της Ryanair Business Plus.

Η Ryanair εγκαινίασε γιορτάζοντας το παρατεταμένο πρόγραμμα της Αθήνας, για το καλοκαίρι του 2015, προσφέροντας 100,000 θέσεις προς πώληση για το ευρωπαϊκό της δίκτυο, με τιμές που ξεκινούν από €19.99, για ταξίδια τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2015. Οι συγκεκριμένες χαμηλού κόστους θέσεις είναι διαθέσιμες για αγορά μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Δεκεμβρίου).

Στην Αθήνα, ο διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Ryanair, David O’Brien, δήλωσε:

‘Η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρία επιπλέον νέα δρομολόγια με βάση την Αθήνα προς Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη, στα πλαίσια του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2015, καθώς προσθέτουμε ένα επιπλέον αεροσκάφος με βάση την Αθήνα, επενδύοντας πάνω από $400εκ.

Προσφέροντας επιλογή για πάνω από 12 συναρπαστικά καλοκαιρινά δρομολόγια, συμπεριλαμβάνοντας και την διπλή καθημερινή σύνδεση με τη Σαντορίνη, η Ryanair θα διπλασιάσει την κίνηση της στην Αθήνα, μεταφέροντας πάνω από 2.2 εκ. επιβάτες αυτόν τον χρόνο, και διατηρώντας πάνω από 2,200 θέσεις εργασίας. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, ανυπομονούμε να παρέχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας, και να προσφέρουμε κίνηση και τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα.’

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Marketing της Ryanair, Kenny Jacobs έκανε την εξής δήλωση:

‘Το ελληνικό επιβατικό κοινό επιλέγει ήδη την Ryanair λόγω των χαμηλών μας ναύλων, την εξαιρετική μας εξυπηρέτηση, και την μεγάλη ποικιλία των δρομολογίων μας. Τώρα μπορούν να κλείνουν τις πτήσεις τους για το καλοκαίρι του 2015 μέσω της νέας ελληνικής μας ιστοσελίδας και της νέας μας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Μπορούν επίσης να έχουν μαζί τους δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επιλέξουν τις θέσεις τους, και να επωφεληθούν από τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra and Business Plus, καθώς και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης τους. Εκτός των χαμηλών τιμών της η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Για να γιορτάσουμε την νέα μας επένδυση στην Αθήνα, και τα τρία νέα μας δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2015 προσφέρουμε 100,000 θέσεις που ξεκινούν από  €19.99 για πτήσεις τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2015, που είναι διαθέσιμες για αγορά μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Δεκέμβριου). Καθώς οι συγκεκριμένες  εξαιρετικά  χαμηλού κόστους θέσεις πρόκειται να εξαντληθούν σύντομα, οι επιβάτες θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας www.ryanair.com άμεσα ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.’

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

* Σύμφωνα με έρευνα της Airports Council International, για κάθε 1 εκ επιβάτες διατηρούνται μέχρι και 1,000 θέσεις εργασίας στα διεθνή αεροδρόμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.