Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευρυτανίας για τον ΦΠΑ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευρυτανίας για τον ΦΠΑ

Celestyal Cruises

Theodoros_HondrosΤην Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευρυτανίας για να συζητηθεί το μείζον ζήτημα της αύξησης του Φ.Π.Α. στα ξενοδοχειακά καταλύματα.

Ως Ένωση Ξενοδόχων ενός ορεινού νομού, όπως είναι η Ευρυτανία, κάθε αύξηση, όχι μόνο στο Φ.Π.Α. αλλά και κάθε είδους, θα επιβαρύνει την ήδη αρνητική και επιβαρυμένη μας κατάσταση.

Το τουριστικό προϊόν της περιοχή μας, αποτελείται σε ποσοστό άνω του 90% από τον εσωτερικό τουρισμό, με ότι αυτό συνεπάγεται. Η πτώση τόσο στις αφίξεις πελατών όσο και των τιμών χρέωσης των δωματίων μας και του τζίρου των επιχειρήσεων μας, έχει ξεπεράσει το 60%.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια δε, έχουμε υποστεί αλλεπάλληλες αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη, το Πετρέλαιο Θέρμανσης και Κίνησης, κλπ., με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε ήδη σε δεινή οικονομική κατάσταση, με φόβο κλεισίματος των ξενοδοχείων μας.

Πιστεύουμε ότι το Ξ.Ε.Ε. σε συνεργασία με τους κατά τόπους Συλλόγους Ξενοδόχων, τον Σ.Ε.Τ.Ε. και όλους τους υπόλοιπους τουριστικούς φορείς, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποτρέψουμε μια επικείμενη αύξηση του Φ.Π.Α., καθώς και οποιαδήποτε άλλο φόρο τον οποίο η Ελληνική Κυβέρνηση και η Τρόικα θέλουν να μας επιβάλλουν με χουντικό καθεστώς.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενέργεια αποφασιστεί, ούτως ώστε να αποτρέψουμε, την καταστροφική για τον τουρισμό μας απόφαση της κυβέρνησης.

 

Ο πρόεδρος                        Η Γραμματέας

Θεόδωρος Χονδρός                    Σοφία Φλέγκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.