Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γυρίσματα της εκπομπής «Επιστροφή στο χωριό» στην «Ονειρούπολη»

Γυρίσματα της εκπομπής «Επιστροφή στο χωριό» στην «Ονειρούπολη»

Επιστροφή στο χωριό 1 Επιστροφή στο χωριό 3 Η μαγνητοσκόπηση της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Alpha «Επιστροφή στο χωριό» που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ευτυχία Φράγκου, πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» Δράμας το απόγευμα της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου.

Επιστροφή στο χωριό 4 Στην εκπομπή συμμετείχαν οι τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί», ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλλιφύτου, ο Σύλλογος Εβριτών Δράμας «ο Έβρος», ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαυρολεύκης, η Πανηπειρωτική Ένωση Ν. Δράμας, ο Σύλλογος Μικρασιατικών και Καππαδοκιακών Δεσμών Κ. Νευροκοπίου και ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος «Απόλλων» Καλού Αγρού, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα το οποίο ενθουσίασε τους επισκέπτες της «Ονειρούπολης». Το πρωί της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για την εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό» στα παραμυθένια σπιτάκια της «Ονειρούπολης». Η εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό» με το αφιέρωμα στην «Ονειρούπολη» θα προβληθεί την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 1:30 το μεσημέρι.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Ζαχαρομαγειρέματα – Ζωγραφική προσώπου με σοκολάτα»
Συνεχίστηκαν την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου οι δράσεις στα σπιτάκια της «Ονειρούπολης» και ειδικότερα στο «Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής» οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να γίνουν μικροί ζαχαροπλάστες. Το ζαχαρένιο -ξωτικό υποδεχόταν τους επισκέπτες, τους ζωγράφιζε με σοκολάτα τα πρόσωπα και τους οδηγούσε στο σοκολατένιο εργαστήρι όπου στη συνέχεια τα παιδιά με τη βοήθεια των σπουδαστών του τμήματος μαγειρικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας, δημιουργούσαν τις δικές τους γλυκοσοκολατένιες λιχουδιές. Παράλληλα στο «ατελιέ των ξωτικών», τα αγαπημένα μας ξωτικά ετοίμασαν τα πινέλα τους, εφοδιάστηκαν με χρώματα και φαντασία και μετέτρεψαν τα πρόσωπα των επισκεπτών σε ένα μαγικό καμβά χαρίζοντας στον καθένα μοναδικές χριστουγεννιάτικες και παραμυθένιες δημιουργίες.
Επίσης, στη Μικρή Σκηνή της «Ονειρούπολης» η ομάδα Κουκλοθέατρου του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας παρουσίασε την παράσταση «Ο Τέταρτος Μάγος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.