Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά WTM 2014: Tη Τετάρτη η παρουσίαση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Κρήτης

WTM 2014: Tη Τετάρτη η παρουσίαση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Κρήτης

Print Παράλληλα με την προβολή του νησιού που γίνεται στο ενιαίο περίπτερο, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 σε ειδική εκδήλωση στις 6:30 το απόγευμα θα παρουσιαστεί η νέα διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης με τα νέα video-spot που φέρουν την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Τα video είναι βασισμένα στους 12 θεματικούς άξονες από τον Στρατηγικό σχεδιασμό της τουριστικής προβολής της Κρήτης.

Επίσης η Περιφέρεια, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας στο National Geographic London Store, σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Απευθυνόμενη σε ένα ευρύ01-filoxenia_21x28_GR_v2_CS4 φάσμα επισκεπτών, από οικογένειες μέχρι και ανεξάρτητους ταξιδιώτες, η δράση έχει ως σκοπό να αναδείξει την ποικιλομορφία του νησιού με διάφορους τρόπους. Μία έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Rare Glimpses of Crete” , θα παρουσιάσει πρωτόγνωρα στιγμιότυπα από εντυπωσιακά τοπία αλλά και την μεγάλη ποικιλία της τοπικής χλωρίδας και πανίδας. Κάθε απόγευμα (4μμ – 6μμ) θα γίνεται γευσιγνωσία Κρητικών προϊόντων ενώ ένας διαφορετικός εμπειρογνώμονας θα αναλαμβάνει να μυήσει τους Βρετανούς στα μυστικά της Κρήτης, καλύπτοντας ποικίλη θεματολογία, από το Μινωικό πολιτισμό, τους παραδοσιακούς χορούς, την Κρητική διατροφή, τη μοναδική χλωρίδα και πανίδα του νησιού κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.