Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Θετικά τα πρώτα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από τη WTM...

Θετικά τα πρώτα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από τη WTM στο Λονδίνο

Perifereia Kritis_Wtm 2014_1 (2)   Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης στη μεγάλη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου WTM, στην οποία η Κρήτη συμμετέχει δυναμικά και προβάλλεται ενιαία με περίπτερο της Περιφέρειας.

Εκατοντάδες τουριστικοί φορείς, επιχειρηματίες του εξωτερικού, τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι, αεροπορικές εταιρείες, μεγάλα δίκτυα μέσων ενημέρωσης, πολλοί εκθέτες επισκέφθηκαν με ενδιαφέρον στα σημερινά εγκαίνια το ενιαίο περίπτερο «ΚΡΗΤΗ» όπου έγιναν θερμά δεκτοί-όπως ορίζει η παPerifereia Kritis_Wtm 2014ραδοσιακή φιλοξενία-. Παράλληλα οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης και οι φορείς του τουρισμού του νησιού είχαν συναντήσεις-συζητήσεις μαζί τους προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

«Ήδη τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά από τη Μ. Βρετανία αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη για τον τουρισμό του νησιού μας, όπως πολύ θετική είναι η απήχηση και το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει το περίπτερο της Κρήτης» δήλωσε ο επικεφαλής της αποστολής -εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Μιχάλης Βαμιεδάκης. Η Περιφέρεια Κρήτης, πρόσθεσε, «υλοποιεί δυναμικά τη στρατηγική προβολής της που αποτελεί τον κύριο άξονα της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού μας. Μαζί με στοχευμένες επαφές και μακροπρόθεσμες συνεργασίες με τουριστικούς φορείς εσωτερικού και εξωτερικού κεφαλαιοποιούμε τα θετικά αποτελέσματα των προηγούμενων ετών και αναδεικνύουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης στο εξωτερικό».

Perifereia Kritis_Wtm 2014-2.2Τα θετικά μηνύματα της έκθεσης αλλά και τον θετικό αντίκτυπο της ενιαίας προβολής της Κρήτης μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας, επισημαίνει σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης: «Τα μηνύματα από τη Δυτική Ευρώπη είναι θετικά, ήδη, οι προκρατήσεις σε σχέση με πέρυσι έχουν αυξηθεί. Αναμένουμε τις εξελίξεις στη Ρωσία καθώς επηρεάζουν άμεσα τη Κρήτη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Κρήτης αφού κατάφερε μετά από τόσα χρόνια να ενώσει το νησί και στις εκθέσεις τουρισμού αναδεικνύοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του». Ανάλογες δε είναι και οι δηλώσεις των εκπροσώπων των άλλων τουριστικών φορέων-ενώσεων του νησιού μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.