Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τσιλίδης: Ζητούμε τον σεβασμό του επαγγελματός μας από τους φορείς και τη...

Τσιλίδης: Ζητούμε τον σεβασμό του επαγγελματός μας από τους φορείς και τη πολιτεία (Video)

Lissandros-TsilidesΕμείς, είμαστε, οι “Παγκόσμιοι διακινητές του τουρισμού” τόνισε στη Travelling News, σε συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια της Philoxenia 2014, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ζητούμε τον σεβασμό του επαγγελματός μας από όλους τους φορείς, και τη πολιτεία, καθώς και όλους όσους έχουν άδεια και σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ.

Εμείς είμαστε, η αλυσίδα που μεταφέρει, τα εκατομμύρια των ξένων τουριστών, να καταλύσουν σε ξενοδοχεία κρουαζιερόπλοια, να νοικιάσουν αυτοκίνητα, να χρησιμοποιήσουν διάφορες υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Και συνέχισε: “Δηλώνουμε δημόσια ότι πέραν της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ελευθερίας, δηλαδή, συνόρων, εργασιών κλπ. εντός της ΕΕ, για τις τρίτες χώρες, μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καμμιά τουριστική επιχείρηση δεν πρέπει να συναλλάσσεται χωρίς να δηλώνει το τουριστικό γραφείο, με το οποίο συνεργάζεται στην Ελλάδα και το οποίο έχει την ευθύνη.

Θα πρέπει πλέον, και είναι υποχρέωση όλων, να απαλειφθούν οι περιπτώσεις, όπου τα γραφεία ταξιδίων πρότειναν και ενημέρωσαν για καταλύμματα και κατόπιν δεν συμπεριλήθηκαν στην σύμβαση, τη συνεργασία και τη σχέση αυτή.”

Τελείωσε με τη φράση, “Εμείς θα επιδιώξουμε να έχουμε αυτή τη σχέση σε πρώτη γραμμή”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.