Αρχική Βραβεία Τριπλή διάκριση για την Globe One Digital στα Social Media Awards 2014!

Τριπλή διάκριση για την Globe One Digital στα Social Media Awards 2014!

SMA14prDΗ Globe One Digital διέπρεψε στην τελετή απονομής των φετινών Social Media Awards, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στο “Κέντρο Αθηνών”, κατακτώντας 1 χρυσό και 2 ασημένια βραβεία.

Η ομάδα της Globe One Digital πανηγύρισε ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Social Media Strategy for Sales” για την εταιρεία ρούχων Macadamia Fashion και 2 ασημένια βραβεία στις κατηγορίες  “Best Social Media Strategy for Customer Service” και “Best Integration of Social Media and Offline Campaign” για το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο Airfasttickets.
Τι είναι όμως αυτό που καθορίζει τη σημαντικότητα ενός βραβείου Social Media?
Ο κος Δημήτρης Παπουτσής, founder και C.E.O. της Ελληνικής leading εταιρείας στον τομέα του digital marketing δήλωσε: “Βραβευτήκαμε ανάμεσα σε 420 υποψηφιότητες από μια κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από κορυφαίους επαγγελματίες, συμβούλους επιχειρήσεων και ακαδημαϊκούς διεθνούς εμβέλειας. Μοιραζόμαστε τη χαρά της αναγνώρισης με τα brands που μας εμπιστεύονται και συνεχίζουμε για περισσότερα success stories!”
Η δεύτερη χρονιά του θεσμού που διοργάνωσε το περιοδικό Marketing Week και αναδεικνύει τις πλέον ευφάνταστες και αποτελεσματικές ενέργειες στα Social Media, τα είχε όλα: Με χρυσό χορηγό την Globe One Digital και τις παρουσιάστριες Μαρία Μπεκατώρου και Κατερίνα Ζαρίφη να απογειώνουν με χιούμορ τον γρήγορο ρυθμό της βραδιάς τα συνολικά 800 στελέχη από τις διαφημιστικές και τα brands απόλαυσαν την ετήσια γιορτή δημιουργικότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.