Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τρείς γαστρονομικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κατά την...

Τρείς γαστρονομικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κατά την διάρκεια της Philoxenia 2014

Magnesia_philoxenia2014Κατά την διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia 2014, πραγματοποιήθηκαν τρείς γαστρονομικές εκδηλώσεις από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με τους Δήμους Βόλου και Ζαγοράς-Μουρεσίου. Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό με τοπικά εδέσματα. Ενώ, την δεύτερη μέρα οι επισκέπτες δοκίμασαν σπετζοφάι και τραχανά. Την τελευταία μέρα προσφέρθηκε στους επισκέπτες άφθονο τσίπουρο και μεζέδες.

Η ιδιωτική πρωτοβουλία έδωσε πνοή και την διαφορετικότητα στην γιορτή του Τουρισμού. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η συνεργασία μεταξύ των φορέων είναι μονόδρομος όπως μονόδρομος είναι η συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία. Η Ένωση Ξενοδόχων θα συνεχίσει να κινείται πάντα με άξονα τα συμφέροντα των ξενοδόχων του Βόλου και του Πηλίου με σκοπό την καλύτερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας και τον συντονισμό των δράσεων αυτών.

Όλοι μαζί μπορούμε όλοι μαζί πετυχαίνουμε καλυτέρα  όλοι μαζί είμαστε υπολογίσιμη δύναμη.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης έγιναν διάφορες επαφές και συναντήσεις τόσο με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (όπου συζητήθηκαν συνδικαλιστικά θέματα και έγινε εισήγηση τοποθέτηση από πλευράς της Ένωσης για την προβολή της περιοχής, τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, τα θέματα του ενεργειακού κόστους, τον ΕΟΤ, τα δάνεια, το θεσμικό πλαίσιο για τις δραστηριότητες βουνού, την προώθηση του αεροδρόμιου   κ.α) όσο και με ΜΜΕ και εταιρείες προβολής για την προώθηση της περιοχής μας.

Για ακόμη μια Φορά η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Αντιπεριφερειάρχη κα. Δωροθέα Κολυδρίνη, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Δήμου Βόλου κ. Θεοδώρου Θανάση, τον Πρόεδρο Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου κ. Σουλδάτο Απόστολο και για την ευγενική τους χορηγία το ξενοδοχείο Domotel les lazaristes και ιδιαίτερα τον κ. Αλεξόπουλο Κωνσταντίνο, τις εταιρείες ΈΨΑ και ΜΑΚΡΟ, τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς Ζαγοράς και Ανήλιου, τον  Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ζαγορίν», την εταιρεία «Άριστον Βόλου», τις ταβέρνες Θράκα, Μεϊντάνι, Πατής και ΑΒ, τις καφετέριες Σύναξη των Θεών και Αερικό, τον ξενώνα Στεφανία, την Βοτανοθήκη, τα ξενοδοχεία «Μικρός Βοριάς», «Σισιλιάνου», «Κοίλια», «φιλοξενία», «Ζαγορά», «Ρεπανά», «Ερωφίλη», «Αίολος», «Manthos Hotels», «Αγνάντι Χορευτό», «Φλαμινγκο», «Κρίτσα» και τέλος το τουριστικό γραφείο «Les Hirondelles»

Επίσης, ευχαριστούμε τον Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «η Δήμητρα», την Οινοποιία «Τοκαλής» και  την Ένωση Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.