Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Germanwings στην Κύπρο: Έναρξη εβδομαδιαίας πτήσης μεταξύ Λάρνακας και Κολονίας/Βόννης

Η Germanwings στην Κύπρο: Έναρξη εβδομαδιαίας πτήσης μεταξύ Λάρνακας και Κολονίας/Βόννης

Germanwings A319Η Germanwings, συνεχίζει την επέκταση των δρομολογίων της με την προσθήκη ενός ακόμα ελκυστικού προορισμού στο δίκτυό της στη Μεσόγειο. Από την 1η Νοεμβρίου, η δημοφιλής αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους συνδέει την Κολονία/Βόννη, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και κύριο κόμβο της Germanwings, με το καταπληκτικό νησί της Κύπρου, έναν 12μηνο προορισμό που προσφέρει απαράμιλλους πολιτιστικούς, ιστορικούς, γαστρονομικούς και φυσικούς θησαυρούς.

Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα, όταν η Germanwings –θυγατρική της Lufthansa- εγκαινίασε την εβδομαδιαία πτήση Λάρνακα – Κολονία/Βόννη, η οποία πραγματοποιείται κάθε Σάββατο με αεροσκάφος τύπου Airbus A319s. Το αεροσκάφος αναχωρεί από την Κολονία/Βόννη στις 12.35 και φτάνει στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 17.30. Η αναχώρηση από τη Λάρνακα έχει οριστεί για τις 18.10, με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στην Κολονία/Βόννη στις 21.35.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μεταβληθεί κατά τη διάρκεια του Καλοκαιρινού Προγράμματος 2015, οπότε η πτήση θα αναχωρεί από Κολονία/Βόννη στις 03.40 και θα φτάνει στη Λάρνακα στις 07.35. Η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 08.15 και θα φτάνει στην Κολονία/Βόννη στις 12.40.
Οι Κύπριοι ταξιδιώτες απολαμβάνουν τις νέες “à la carte πτήσεις” που εγκαινίασε πέρσι η Germanwings, με στόχο τη δημιουργία προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις προσωπικές ανάγκες των ταξιδιωτών. Διαφορετικές υπηρεσίες και ναύλοι (BASIC, SMART και BEST) επιτρέπουν την κράτηση θέσης σε χαμηλού κόστους πτήση ή σε μια πτήση που προσφέρει εμπειρία υψηλής ποιότητας, ανάλογα με τις ανάγκες των επιβατών.
Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί τουρίστες θα έχουν την τέλεια ευκαιρία να ταξιδέψουν  στο νησί της Αφροδίτης, όλο το χρόνο. Αξίζει να αναφερθεί ότι, σε ό,τι αφορά την τουριστική βιομηχανία, έναν σημαντικό κλάδο για την Κύπρο, η Γερμανική αγορά καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, με 43.000 Γερμανούς να έχουν επισκεφθεί το νησί από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2014. Έτσι, η έναρξη της πτήσης της Germanwings στην Κύπρο αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη Γερμανία. Επίσης οι Κύπριοι μαθητές που σπουδάζουν στη Γερμανία και οι Γερμανοί που σπουδάζουν σε κυπριακά πανεπιστήμια θα επωφεληθούν από αυτή την χαμηλού κόστους επιλογή, η οποία προσφέρει χαμηλούς ναύλους και βολικές πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών.
Ο κ. Andreas Engel, υπεύθυνος επικοινωνίας της Germanwings δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την έναρξη αυτού του νέου δρομολογίου της Germanwings. Η Κύπρος είναι ένας σημαντικός, 12μηνος προορισμός για διακοπές ή για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, λόγω της στρατηγικής γεωγραφικής της θέσης και λόγω του ζεστού κλίματος. Έτσι, μέσω αυτής της τακτικής εβδομαδιαίας πτήσης ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών σε αυτό το υπέροχο νησί της Μεσογείου, το οποίο, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό, τόσο για τους Γερμανούς όσο και για όλους τους Ευρωπαίους».
Ως μέλος του Miles&More, του κορυφαίου προγράμματος τακτικών επιβατών της Ευρώπης, οι επιβάτες της Germanwings κερδίζουν πολύτιμα προνόμια, όπως μίλια,  που μπορούν να εξαργυρώσουν στο επόμενο ταξίδι τους με την Germanwings.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.