Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Germanwings και η United Airlines ενισχύουν τη συνεργασία τους

Η Germanwings και η United Airlines ενισχύουν τη συνεργασία τους

Germanwings_UnitedΗ Germanwings και η United Airlines προχωρούν σε στενότερη συνεργασία: Η γερμανική αεροπορική εταιρεία προσφέρει τώρα πτήσεις κοινού κωδικού ως «τροφοδότης» των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων που πραγματοποιεί η United Airlines από Λονδίνο, Βερολίνο ή Αμβούργο. Τα σχετικά δρομολόγια της Germanwings, εκτός από τον κωδικό 4U, θα έχουν και τον κωδικό UA της United Airlines.

Οι πτήσεις κοινού κωδικού είναι διαθέσιμες προς κράτηση στο www.united.com καθώς και μέσω τουριστικών πρακτόρων. Οι πτήσεις αυτές θα περιλαμβάνονται στο ίδιο εισιτήριο με την διηπειρωτική πτήση, επιτρέποντας την απρόσκοπτη συνέχεια του ταξιδιού έως τις ΗΠΑ.

Η συνεργασία αυτή προσφέρει επιπλέον προνόμια στους επιβάτες και των δύο εταιρειών. Έτσι οι επιβάτες, κάνοντας την κράτησή τους σε τουριστικό γραφείο ή στην ιστοσελίδα της United Airlines, μπορούν να συγκεντρώνουν μίλια στο Πρόγραμμα MileagePlus και από τις «τροφοδότριες» (feeder) πτήσεις της Germanwings. Αντίστροφα, τα μίλια του MileagePLus μπορούν να εξαργυρωθούν και στις πτήσεις του δικτύου της Germanwings.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες, προκειμένου να προσφέρονται στους επιβάτες περισσότερα προνόμια και διευκολύνσεις για τα διηπειρωτικά ταξίδια με τη Germanwings και τη United Airlines.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.