Αρχική Αθλητικά ΗΑΤΤΑ – ΟΑΚΑ: Ο ΗΑΤΤΑ δημιουργεί νέα τουριστικά προϊόντα

ΗΑΤΤΑ – ΟΑΚΑ: Ο ΗΑΤΤΑ δημιουργεί νέα τουριστικά προϊόντα

Celestyal Cruises
HATTA-OTOAI-oaka
Οι καλεσμένοι Ινδοί Tour Operators στο ΟΑΚΑ

Ο ΗΑΤΤΑ, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει νέα τουριστικά προϊόντα, νέους πόλους έλξης και νέα ενδιαφέροντα στους επισκέπτες της χώρας μας, προσέγγισε το ΟΑΚΑ, έναν χώρο που έκανε τους Έλληνες υπερήφανους πριν από λίγα χρόνια.

Με σεβασμό στην παράδοση και τον πολιτισμό μας, το ΟΑΚΑ είναι ένας επισκέψιμος χώρος που μπορεί να προβάλλει την Ελλάδα με ορθό τρόπο, δίνοντας την δυνατότητα στους τουρίστες μας, να συναντήσουν και μια άλλη πλευρά της πρωτεύουσας: αυτή των μεγάλων εγκαταστάσεων, του αθλητισμού, της κουλτούρας μας.
 
Όπως δήλωσε ο Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, «το τουριστικό προϊόν που διαθέτουμε στους επισκέπτες της χώρας μας, είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες: είναι το όμορφο τοπίο, η θάλασσα, τα νησιά μας. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά, ότι μπορεί να διευρυνθεί, και γι’ αυτό αναζητούμε νέες προτάσεις, καινούργιους συνδυασμούς. Και όλα αυτά για το όφελος της χώρας μας και του Τουρισμού μας».
 
Η πρώτη επίσκεψη στους χώρους του ΟΑΚΑ έγινε στις 27 Οκτωβρίου, από το γκρουπ των Ινδών tour operators, μελών του Συνδέσμου ΟΤΟΑΙ, που φιλοξένησε ο ΗΑΤΤΑ στην Ελλάδα.

HATTA_ΟΤΟΑΙ
Η φωτο από την επίσκεψη των Ινδών Tour Operatos, όπου οι εκπρόσωποι των δύο Συνδέσμων με την Α.Ε. Πρέσβη της Ινδίας στην Ελλάδα Mr Shri Tsewang Topden και τον κ. Στέφανο Σαδόπουλο, Δ/ντή Πωλήσεων της Aegean Airlines, μετά την υπογραφή της Συμφωνίας Συνεργασίας που υπεγράφει μεταξύ των δύο Συνδέσμων.

Οι Ινδοί επαγγελματίες έμειναν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη, που εμπλούτισε το πρόγραμμα της γνωριμίας τους με την Αττική, με πρωτότυπο και ενδιαφέρον τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.