Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διεθνές Συνέδριο με θέμα ‘Destination: Thessaloniki’ την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Διεθνές Συνέδριο με θέμα ‘Destination: Thessaloniki’ την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Thessaloniki convention bureau logoTο Thessaloniki Convention Bureau συμμετέχει στην 30η Διεθνή Έκθεση Philoxenia,, στο Περίπτερο 15, stand 22.  Στην διάρκεια των τριών ημερών που διαρκεί η έκθεση, το TCB θα πραγματοποιήσει ραντεβού με επισκέπτες μέσω  του εκτεταμένου προγράμματος Προσκεκλημένων Εμπορικών Επισκεπτών (Hosted Buyers), το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο αγοραστές από 50 και πλέον χώρες που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα ως προορισμό. Ακόμη, η  συμμετοχή του TCB στοχεύει στην επαφή με τους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής για την προσέλκυση μελών.

Στο πλαίσιο της 30^ης Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού PHILOXENIΑ, η ΔΕΘ – HELEXPO, σε συνδιοργάνωση με το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο με θέμα ‘Destination: Thessaloniki’ την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης».

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει τις υποδομές και την προοπτική της πόλης της Θεσσαλονίκης ως προορισμό για διεθνείς διοργανώσεις, συνεδριακού και εκθεσιακού, επιστημονικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.  Στην ημερίδα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους,  διευθυντές Convention Bureaux εξωτερικού , διοργανωτές μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου.  Ακόμη θα γίνει παρουσίαση σχετικά με το Ambassadors Programe  του TCB, το οποίο προορίζεται να υποστηρίζει και να βοηθά αμερόληπτα τουs ambassadors (πρεσβευτές), τους τοπικούς εκείνους παράγοντες, ιατρούς, ακαδημαϊκούς, τους κορυφαίους στον κλάδο τους επαγγελματίες που δύνανται να διεκδικήσουν και στη συνέχεια να φιλοξενήσουν συνέδρια στη Θεσσαλονίκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.