Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γιώργος Καμίνης: Πολύ ενθαρρυντικά τα φετινά στοιχεία για την τουριστική κίνηση στην...

Γιώργος Καμίνης: Πολύ ενθαρρυντικά τα φετινά στοιχεία για την τουριστική κίνηση στην Αθήνα

kaminis«Τα φετινά στοιχεία για την τουριστική κίνηση στην πόλη μας κρίνονται ως πολύ ενθαρρυντικά και δημιουργούν την εύλογη προσδοκία ότι η Αθήνα έχει όλες τις δυνατότητες να μπει και πάλι στο χάρτη του διεθνούς ανταγωνισμού, ως αυτόνομος τουριστικός προορισμός. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι ξένοι επισκέπτες που είχαν ως αποκλειστικό προορισμό τους την Αθήνα αυξήθηκαν κατά 31%. Δήλωσε, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την τουριστική κίνηση στην Αθήνα.

Ο δήμος Αθηναίων, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε πριν από λίγες μέρες το συνέδριο των ταξιδιωτικών bloggers, το TBEX 2014 στην Αθήνα, και προετοιμάζοντας ήδη το Travel Trade Athens της ερχόμενης Άνοιξης, καταβάλλει, σε αυτή την κατεύθυνση, κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου, σε στενή συνεργασία με όλους τους φορείς.

Προϋπόθεση αποτελεί να διατηρήσουμε την Αθήνα ως έναν ελκυστικό, ασφαλή αλλά και προσιτό προορισμό, ζήτημα που αφορά και τον Διεθνή Αερολιμένα, τα τέλη του οποίου πρέπει να γίνουν ανταγωνιστικά στον ευρωπαϊκό νότο, αναζητώντας, σε συνεργασία με τον εταίρο που σήμερα εκμεταλλεύεται το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όλους τους δυνατούς τρόπους ενίσχυσης και βελτίωσης της μεταξύ τους συμφωνίας».    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.