Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη: Μια πρόγευση από το υπερθέαμα...

Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη: Μια πρόγευση από το υπερθέαμα του Σαββάτου

Pavel Petkuns - Action Cory DeMeyers, Jesse La Flair - ActionΜόλις μια μέρα πριν την απόβαση των κορυφαίων freerunners στη Σαντορίνη  για το Red Bull Art of Motion, παίρνουμε μια γεύση από την επική αναμέτρηση που θα μας καταπλήξει.

Με φόντο τα ηφαιστειακά πετρώματα της Καλντέρας, το απέραντο γαλάζιο και τις λευκές Kυκλαδίτικες στέγες, έξι από τους καλύτερους αθλητές freerunning στον πλανήτη προετοιμάζουν το έδαφος για την αναμέτρηση που θα καταπλήξει τα πλήθη αυτό το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στις 16:00, στη μαγευτική Καλντέρα. Ο Γερμανός Jason Paul, ο Αμερικανός Jesse la Flair, ο Ρώσος Aleksandr Baiturin, ο Λετονός Pavel Petkuns, ο Αμερικανός Cory DeMeyers και ο Ελβετός Joel Eggimann επιδόθηκαν σε μια «χορογραφία» από flips, spins και twists αναδεικνύοντας την «τέχνη της φυγής».  
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, όλα είναι έτοιμα για το Red Bull Art of Motion με την ολοκλήρωση της τελικής λίστας αθλητών που θα διαγωνιστούν καθώς χθες πραγματοποιήθηκε ο προκριματικός που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια εντυπωσιακή πρόβα τζεναράλε. Πάνω από 55 freerunners ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο στο κοσμοπολίτικο νησί με σκοπό να κερδίσουν την πολυπόθητη πρόκριση. Μετά από ατελείωτα runs, drops και spins που έκοβαν την ανάσα, η κριτική επιτροπή κατέληξε στους 4 αθλητές που ξεχώρισαν και συνάμα συμπλήρωσαν την τελική 18αδα των αθλητών, ανάμεσα τους και ένας Έλληνας!   
Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μπιλιώνη από τη Θεσσαλονίκη, ενώ την υπόλοιπη τετράδα ολοκληρώνουν ο 21χρονος Ισπανός Pedro Gomez, ο οποίος δοκίμασε την τύχη του για πρώτη φορά στο Red Bull Art of Motion, τον επίσης «πρωτάρη» του αγώνα, Kamil Tobiasz από την Πολωνία, και τον Καναδό Jesse Peveril που συμμετείχε στο Red Bull Art of Motion 2012.

Αναλυτικά οι αθλητές όπως θα διαγωνιστούν:

Cory DeMeyers (USA), Aleksandr Baiturin (RUS), Jesse La Flair (USA), Yoann “Zephyr” Leroux (FRA), Joel Eggimann (SUI), Stanislavs “Stas” Lazdans (LAT), Δημήτρης DK Κυρσανίδης (GRE), Daniel Mircea (GRE), Pavels “Pasha” Petkuns (LAT), Zelimhan “Zel” Dzhabrailov (ROU), Alexander Schauer (AUT), Aleksandra Shevchenko (RUS), Pamela Forster (AUT), Luci Romberg (USA), Pedro “Phosky” Gomez (ESP), Kamil Tobiasz (POL), Jesse Peveril (CAN), Αλέξανδρος Μπιλιώνης (GRE)

Το απίστευτο θέαμα που θα προσφέρουν οι καλύτεροι freerunners στην πιο «φυσική» πίστα του κόσμου, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 ενώ την ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες θα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από: www.redbullartofmotion.com, Red Bull TV, Xbox 360, Apple TV και Samsung Smart TV. Επιπλέον η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα αναμεταδώσει τον αγώνα στις 18:30.

Φωτογραφίες: Samo Vidic, Predrag Vuckovic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.