Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Qatar Airways ο πρώτος πελάτης της Airbus για το νέο A350...

Η Qatar Airways ο πρώτος πελάτης της Airbus για το νέο A350 XWB

1st_A350_QTR_ROLL_OUT_01Το πρώτο A350 XWB για την Qatar Airways προχωρά για την πρώτη παράδοση πριν το τέλος του έτους. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι εφοδιασμένο με κινητήρες Trent XWB της Rolls Royce και θα «αναχωρήσει» από το εργοστάσιο της Airbus στην Τουλούζη, πλήρως βαμμένο στα χρώματα της Qatar Airways.

Μετά την πρόσφατη πιστοποίηση τύπου EASA, τα A350-900 της Qatar Airways εισέρχονται πλέον στην τελική φάση της παραγωγής τους, κατά τη διάρκεια της οποίας η Airbus και οι αντίστοιχες ομάδες των αεροπορικών εταιριών, συνεργάζονται ενεργά, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαδικασία παράδοσης. Τα υπόλοιπα βήματα μέχρι την παράδοση, περιλαμβάνουν κυρίως την ολοκλήρωση της καμπίνας καθώς και τις επίγειες και εναέριες δοκιμές.

Το A350 XWB της Airbus είναι το ολοκαίνουριο μεσαίου μήκους αεροσκάφος, αλλά και το νεότερο μέλος της κορυφαίας οικογένειας αεροσκαφών ευρείας ατράκτου της Airbus. Το A350 XWB ξεχωρίζει στην κατηγορία του χάρη στο συνδυασμό της άνεσης που παρέχει στους επιβάτες, της τεχνολογικής καινοτομίας και της μοναδικής βιομηχανικής διαδικασίας που εφαρμόζει. Κατασκευασμένο με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών του, το A350 XWB θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την εμπειρία που θα βιώνουν οι επιβάτες του αλλά  και την αποτελεσματικότητα που θα προσφέρει  τόσο λειτουργικά όσο και σε θέματα κόστους.  Ήδη, μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2014, το A350 XWB είχε καταγράψει 750 παραγγελίες από 39 πελάτες σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.