Αρχική Αεροπορικά Νέα Transaero: Προτεραιότητα στη μεταφορά των πελατών του Southern Cross

Transaero: Προτεραιότητα στη μεταφορά των πελατών του Southern Cross

rus2Η αεροπορική εταιρεία Transaero, αναφέρει σε άρθρο του το ITAR-TASS, ανακοίνωσε ότι “Οι πελάτες του Southern Cross που έχουν στα χέρια τους εισιτήρια επιστροφής, και οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να τερματίσουν την παραμονή τους στο εξωτερικό, θα έχουν προτεραιότητα για τη μεταφορά τους, ανάλογα βέβαια με τη διαθεσιμότητα θέσεων στις πτήσεις, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψη η ημερομηνία αναχώρησης που είχε αρχικά καθοριστεί στα εισιτήριά τους .

Την άμεση μεταφορά των πελατών του Southern Cross αρνήθηκε η “UTair”. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι “οι charter πτήσεις που ζητήθηκαν από τον tour operator, από τις 11 Σεπτεμβρίου, 2014, δεν ήταν στο πρόγραμμά της. Οι αεροπορικές εταιρείες συνεχίζουν να μεταφέρουν τους επιβάτες, στις προγραμματισμένες ημερομηνίες – ανέφερε ανακοίνωση στο Website της εταιρείας.

Η αεροπορική εταιρεία συνιστά όλοι οι ταξιδιώτες να επιβεβαιώνουν τη πτήση τους πριν αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο, με τον ηλεκτρονικό αριθμό κράτησης.”

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.