Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Sοuthern Cross Travel, Ρωσίας, ανέστειλλε τις εργασίες του

Ο Sοuthern Cross Travel, Ρωσίας, ανέστειλλε τις εργασίες του

rusΤο γραφείο τύπου του Sοuthern Cross Travel, ανακοίνωσε τη αναστολή των εργασιών του ρωσικού ταξιδιωτικού οργανισμού. Ο ρωσικός ταξιδιωτικός οργανισμός απέδωσε τη χρεοκοπία του στην ισχυρή πτώση της τουριστικής ζήτησης. Η αναστολή της δραστηριότητας του Southern Cross Travel έρχεται ύστερα από μια ακόμη πτώχευση σημαντικού ρωσικού οργανισμού Solvex  πριν από 4 ημέρες.

Εκτός Ρωσίας σύμφωνα με τον πρόεδρο του Southern Crossβρίσκονται 6.300 πελάτες, κυρίως στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Κίνα και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η εφημερίδα “Καθημερινή” σε σημερινό άρθρο της αναφέρει ότι “Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέας Ανδρεάδης, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκονται περισσότεροι από 3.600 Ρώσοι τουρίστες οι οποίοι είχαν διακινηθεί από το Southern Cross Travel. Ο κ. Ανδρεάδης με αφορμή το νέο περιστατικό επισημαίνει ότι προτεραιότητα παραμένει η ομαλή εξυπηρέτηση των Ρώσων που διακινήθηκαν από τον οργανισμό και βρίσκονται στη χώρα μας έως ότου αυτοί επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Παράλληλα, προβλέπει ότι ο κύκλος των πτωχεύσεων των ρωσικών ταξιδιωτικών οργανισμών δεν έχει κλείσει, προβλέποντας νέα περιστατικά το επόμενο διάστημα. Bάσει των πρώτων εκτιμήσεων, οι τουρίστες που έχουν διακινηθεί αυτή την περίοδο στο εξωτερικό από τον Southern Cross Travel φθάνουν τις περίπου 10.000 χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός να είναι μεγαλύτερος.”

Από τις 16 Ιουλίου έχουν πτωχεύσει τουλάχιστον 13 σημαντικοί ταξιδιωτικοί οργανισμοί στη Ρωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.