Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: 3 νέες γραμμές για Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία Modlin

Ryanair: 3 νέες γραμμές για Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία Modlin

Ryanair-business-plusΗ Ryanair, τη Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε το θερινό της πρόγραμμα για το 2015 από την Αθήνα με την εισαγωγή 3 νέων δρομολογίων, προς
Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία, καθώς επίσης και την αύξηση σε συχνότητα των πτήσεων σε 3 άλλες διαδρομές, οι οποίες υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετήσουν 1.3εκατ. νέους πελάτες (1.7 εκατ. συνολικά) και θα υποστηρίξουν 1.700 θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Σύμφωνα με το θερινό πρόγραμμα της 2015 η Ryanair από Αθήνα έχει προγραμματίσει:
• 3 νέες γραμμές για : Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία Modlin
• 9 συνολικά διαδρομές δηλαδή από την Αθήνα
• περισσότερες πτήσεις & βελτιωμένο χρονοδιάγραμμα προς Λονδίνο (2 x καθημερινές πτήσεις), Μιλάνο & Θεσσαλονίκη (6 x καθημερινές πτήσεις)
• 126 εβδομαδιαίες πτήσεις επιστροφής
• 1.3εκατ. νέους πελάτες (1.7 εκατ.  πελάτες ετησίως συνολικά)
• 1.700 θέσεις εργασίας ετησίως.

Η Ryanair εγκαινιάζει το Θερινό πρόγραμμα 3 μήνες νωρίτερα από πέρυσι, με περισσότερες διαδρομές, περισσότερες πτήσεις, καλύτερο πρόγραμμα και χαμηλότερο νάυλο. Οι επιβάτες από Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 9 δρομολόγια από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, διαλέγοντας διαθέσιμες θέσεις, μία δωρεάν δεύτερη αποσκευή, μειωμένα τέλη, νέα ελληνική ιστοσελίδα, ολοκαίνουργια εφαρμογή μέσω κινητού με κάρτες επιβίβασης και την νέα Οικογένειακη υπηρεσία, κάνοντας την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες, όσο και για αναψυχή και για επαγγελματικούς ταξιδιώτες.

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγάλα  Ευρωπαϊκά  επιχειρηματικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών (1 x καθημερινά), Λονδίνο (2 x καθημερινά) και Μιλάνο (10 x εβδομαδιαία) προσφέροντας στους πελάτες της μεγαλύτερο φάσμα  προορισμών στους χαμηλότερους ναύλους, με περισσότερες πτήσεις, βελτιωμενο πρόγραμμα και καλύτερη εξυπηρέτηση, μετά την έναρξη του νέου επιχειρηματικού προϊόντος, Business Plus.

Η Ryanair για ναγιορτάσει την έναρξη της θερινής περιόδου Αθήνας 2015 και τα νέα 3 δρομολόγια δίνει 100.000 θέσεις προς πώληση, σε τιμές από €19.99 για ταξίδια τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου.

Στην Αθήνα, Kate Sherry της Ryanair δήλωσε:
“Η αεροπορική εταιρεία Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει  το νέο Θερινό πρόγραμμα της Αθήνα  2015, με 3 νέα δρομολόγια στο Charleroi, Βρυξέλλες, Ρώμη Ciampino και Βαρσοβία Modlin και επιπλέον πτήσεις για Λονδίνο Stansted, Μιλάνο και τη Θεσσαλονίκη, με συνολικά 9 συναρπαστικές καλοκαιρινές διαδρομές για να διαλέξετε, οι οποίες θα προσφέρουν 1.3εκ νέους πελάτες στο αεροδρόμιο Αθηνών και 1.7εκ  πελάτες ετησίως συνολικά.

Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair για τις  χαμηλές μας  τιμές, την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και την μεγάλη δυνατότητα επιλογής διαδρομών .

Για να γιορτάσει την έναρξη του θερινού προγράμματος 2015 στην Αθήνα και τους  1.3εκ  νέους πελάτες μας, απελευθερώνουμε 100.000 θέσεις προς  πώληση από €19.99 για ταξίδια τους μήνες  Οκτώβριο, Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, οι τιμές αυτές είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου ότι αυτές οι καταπληκτικές χαμηλές τιμές θα να εξαντληθούν γρήγορα, θα πρέπει να συνδεθείτε με την ισστοσελίδα μας www.ryanair.com άμεσα για να μη χάσετε τη προσφορά.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.