Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά O HATTA στο Συμπόσιο Τουρισμού του Zhejiang Ελλάδα 2014

O HATTA στο Συμπόσιο Τουρισμού του Zhejiang Ελλάδα 2014

Celestyal Cruises

Tsilidis_HATTA_Zhejiang_Greece_2014Ο ΗΑΤΤΑ συμμετείχε στο Συμποσίου Τουρισμού του Zhejiang.  Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λ. Τσιλίδης εκπροσώπησε το Σύνδεσμο πλαισιωμένος από εκπροσώπους Τουριστικών Γραφείων – μελών του.

Tsilidis_HATTA_Zhejiang_Greece_2014_1Κατά τη διάρκεια του συμποσίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την κινέζικη επαρχία Zhejiang που βρίσκεται στη νότια όχθη του Δέλτα του ποταμού Yangtze και ταυτόχρονα αποτελεί ένα βασικό τουριστικό προορισμό στη νοτιοανατολική ακτή της Κίνας.
Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους συμμετέχοντες από την επαρχία Zhejiang, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και ο Αντι-νομάρχης της Επαρχίας, ο Γενικός Διευθυντής, ο Υποδιευθυντής και επικεφαλείς του τμήματος Marketing του Περιφερειακού Γραφείου Zhejiang του Κινέζικου Οργανισμού Τουρισμού καθώς και εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών Τουρισμού της Επαρχίας.
 
Ο ΗΑΤΤΑ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή διοργάνωση του Συμποσίου και επεσήμανε την μεγάλη σημασία που έχουν οι πρωτοβουλίες αυτές για την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών αλλά κυρίως για την προβολή της χώρας μας στην κινέζικη αγορά.
 
Η επιθυμία των δύο πλευρών για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας τους επισφραγίστηκε με συμφωνία ανταλλαγής ταξιδιών γνωριμίας (fam trips) για τους επαγγελματίες του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.