Home Αεροπορικά Νέα Νέος Γενικός Διευθυντής της AIR FRANCE KLM Ελλάδας

Νέος Γενικός Διευθυντής της AIR FRANCE KLM Ελλάδας

Alain Lahellec Manager air france KLMΜε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014, ο Κος  Alain Lahellec διορίζεται Γενικός Διευθυντής της AIR FRANCE KLM Ελλάδας, με βάση στην Αθήνα. 

Διαδέχεται τον Κο Yann Gilbert, ο οποίος έχει πλέον μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της Air  France στο Παρίσι. 



Ο Κος  Alain Lahellec γεννήθηκε στην Πόλη του Μεξικού, και μεγάλωσε σε ένα διπολιτισμικό περιβάλλον με μητέρα Μεξικάνα και πατέρα Γάλλο. Φοίτησε στο γαλλικό σχολείο στην Πόλη του Μεξικού (με ειδίκευση στα Οικονομικά) και πήρε πτυχίο Μηχανικού από το Μεξικάνικο Πανεπιστήμιο. 



Έχει εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στον τομέα των Εμπορικών Πτήσεων, ξεκινώντας από τις Δημόσιες Σχέσεις στο Mexico City Airport, και στη συνέχεια στη Mexicana Airlines.



Όταν εντάχθηκε στο προσωπικό της Air France,το 1985, ήταν αρχικά υπεύθυνος για την Τιμολογιακή Πολιτική. Στη συνέχεια προήχθη σε Διευθυντή Marketing, υπεύθυνος για τον Εμπορικό προϋπολογισμό και τη Στρατηγική. Το 1995 διορίστηκε ως Διευθυντής Marketing, με νέες ευθύνες για τη Διαφήμιση και τα Loyalty Programs. 
Το 1999 προήχθη ως Εμπορικός Διευθυντής (Sales & Marketing) Μεξικού και Κεντρικής Αμερικής. 
Το 2010 διορίστηκε Εμπορικός Διευθυντής Κεντρικής Αφρικής, με βάση στη Λιμπρεβίλ της Γκαμπόν, υπεύθυνος για 8 χώρες και 9 διαφορετικά σημεία πώλησης, που εξυπηρετούνται από 45 εβδομαδιαίες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version