Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το κρουαζιερόπλοιο «COSTA DELIZIOZA» επισκέφθηκαν ο κ. Ιωάννης Μπρας και η κ....

Το κρουαζιερόπλοιο «COSTA DELIZIOZA» επισκέφθηκαν ο κ. Ιωάννης Μπρας και η κ. Αριστέα Πλεύρη

OLHΕθιμοτυπική επίσκεψη στο πλοίο «COSTA DELIZIOZA» της εταιρείας «COSTA CROSIERE», που κατέπλευσε, για πρώτη φορά, στο λιμάνι του Ηρακλείου το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Μπρας.
Τον κ. Μπρα, συνόδευε, εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου, η Αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου με τον ΟΛΗ για την προώθηση και την περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην πόλη μας.
Αφού αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον καπετάνιο του πλοίου κ. NICOLLO ALBA, συζήτησαν ζητήματα που αφορούν το δρομολόγιο του πλοίου, τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το λιμάνι, τις εντυπώσεις από την παραμονή στην πόλη του Ηρακλείου, κλπ.
Το πλοίο «COSTA DELIZIOZA» έχοντας 2.535 επιβάτες και 850 μέλη πληρώματος αφίχθη στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:00π.μ. προερχόμενο από Κωνσταντινούπολη και αναχώρησε στις  14:00μ.μ., με προορισμό το λιμάνι της  Civitavecchia (Ρώμη).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.