Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διευρύνεται η συνεργασία ΑΝΕΚ – SUPERFAST από 1ης Νοεμβρίου 2014

Διευρύνεται η συνεργασία ΑΝΕΚ – SUPERFAST από 1ης Νοεμβρίου 2014

Celestyal Cruises

anek_superfast2Aνακοινώθηκε σήμερα 29, Σεπτεμβρίου, η διεύρυνση της συνεργασίας των εταιριών ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και ΑΝΕΚ Α.Ε. στα πλαίσια της Κοινοπραξίας «ANEK A.E. – SUPERFAST ENDEKA (HELLAS) INC & ΣΙΑ» (ΑΝΕΚ – SUPERFAST) για την εκτέλεση συνδυασμένων δρομολογίων από πλοία των δύο εταιριών στις διεθνείς γραμμές της Αδριατικής (Ελλάδα – Ιταλία), καθώς και στις ακτοπλοϊκές γραμμές της Κρήτης, από 1ης Νοεμβρίου 2014.


Η διεύρυνση της έως σήμερα επιτυχημένης συνεργασίας, η οποία επέτρεψε σε καιρούς δύσκολους την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τις μετακινήσεις επιβατών και επαγγελματιών με συνέπεια και συνέχεια, αναμένεται να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες συνέργειες και νέες προοπτικές για τις δύο ελληνικές εταιρίες.
Αποτελεί πεποίθηση των διοικήσεων των δύο εταιριών ότι η διεύρυνση της συνεργασίας στα πλαίσια της μεταξύ τους Κοινοπραξίας, θα επιφέρει περαιτέρω εξορθολογισμό της χωρητικότητας των γραμμών της Αδριατικής και της Κρήτης και θα διασφαλίσει την καλή και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των επιβατών και των εμπορευμάτων στις εν λόγω γραμμές. Επισημαίνεται ότι οι δύο εταιρίες θα εξακολουθήσουν την αυτόνομη δραστηριότητά τους στους υπόλοιπους τομείς και γραμμές επιχειρηματικής τους δραστηριοποίησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.