Αρχική Αεροπορικά Νέα Aδιέξοδο με την ΙΑΤΑ – AirFastTickets παραμένει αισιόδοξη

Aδιέξοδο με την ΙΑΤΑ – AirFastTickets παραμένει αισιόδοξη

Aδιέξοδο με την ΙΑΤΑ - AirFastTickets παραμένει αισιόδοξηΗ ΙΑΤΑ σύμφωνα με το TTG προχώρησε σε αναστολή των συμφωνιών πωλήσεων αεροπορικών εισιτηρίων που είχε η airfasttickets στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γερμανία λόγω οφειλών της εταιρείας.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, το τουριστικό πρακτορείο δε μπορεί πια να διαθέτει αεροπορικά εισιτήρια στις αγορές αυτές.

Η ΙΑΤΑ αρχικά ανακάλεσε τη δυνατότητα πωλήσεων, μετά τις οφειλές ύψους € 45.000.000 που όπως διαπιστώθηκε είχε η εταιρία τις οποίες φαίνεται να αδυνατεί μέχρι τώρα τουλάχιστον να καταβάλει για την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου.

Σε επιστολή προς τα μέλη της, την 1η  Αυγούστου, η ΙΑΤΑ επισημαίνει ότι «δυστυχώς, παρά τις εκτενείς συζητήσεις και τις προτάσεις για καταβολή πληρωμών, δεν επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στην Iata και τη διαχείριση της AirFast Tickets».

Από την πλευρά της, η airfasttickets δηλώνει ότι παρά το αδιέξοδο των συζητήσεων με την ΙΑΤΑ, είναι αισιόδοξη ότι μπορεί τελικά να επιτευχθεί μία συμφωνία διευθέτησης των απαιτήσεων με τον Οργανισμό ή με τις αεροπορικές εταιρίες και πως εξακολουθεί να εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.