Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο: Κάνετε ό,τι καλύτερο για την ανακούφιση των χιλιάδων Ρώσων τουριστών...

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο: Κάνετε ό,τι καλύτερο για την ανακούφιση των χιλιάδων Ρώσων τουριστών που η πτώχευση του LABIRINT «βρίσκει» στη χώρα μας

Γ. Τσακίρης: H διατήρηση της καλής εικόνας της χώρας μας στην Ρωσική αγορά αποτελεί στρατηγικό μας στόχο.

Γιώργος Τσακίρης, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος“Κάνουμε έκκληση στους συναδέλφους ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού, να αντιμετωπίσουν αυτή την εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση με ψυχραιμία, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν για την αντιμετώπιση της ανασφάλειας και την ανακούφιση των χιλιάδων Ρώσων τουριστών που η πτώχευση του  LABIRINT «βρίσκει» στη χώρα μας. H διατήρηση της καλής εικόνας της χώρας μας στην Ρωσική αγορά αποτελεί στρατηγικό μας στόχο”.

Τονίζει με επιστολή του προς τα Ελληνικά Ξενοδοχεία ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Γεώργος Τσακίρης, και συνεχίζει

“Πιστεύουμε ότι η ομαλή διευθέτηση  του προβλήματος της πτώχευσης του LABIRINT θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό τη μελλοντική συνεργασία της χώρας μας με την Ρωσική αγορά.”

Συγκεκριμένα το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο εξέδωσε την παρακάτω επιστολή προς τα μέλη του

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή την χθεσινή πτώχευση του μεγάλου Ρωσικού ταξιδιωτικού οργανισμού LABIRINT. θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

1.  Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου, συμμεριζόμενο την αγωνία των συναδέλφων ξενοδόχων για την εξέλιξη του προβλήματος, παρακολουθεί στενά της εξελίξεις και επαγρυπνεί για τη διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων προκύψουν.

2.  Η Ρωσική αγορά, παρά τα πολλά εγχώρια προβλήματα που φέτος αντιμετωπίζει, παραμένει μια από τις πλέον ελπιδοφόρες αγορές για τον Ελληνικό τουρισμό με τεράστιες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και  με τους Ρώσους τουρίστες να παραμένουν από τους κορυφαίους, στην κατά κεφαλή δαπάνη, επισκέπτες προς την χώρα μας.

3.  Κάνουμε έκκληση στους συναδέλφους ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού, να αντιμετωπίσουν αυτή την  εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση με ψυχραιμία, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν για την αντιμετώπιση της ανασφάλειας και την ανακούφιση των χιλιάδων Ρώσων τουριστών που η πτώχευση του  LABIRINT «βρίσκει» στη χώρα μας. H διατήρηση της καλής εικόνας της χώρας μας στην Ρωσική αγορά αποτελεί στρατηγικό μας στόχο.

Πιστεύουμε ότι η ομαλή διευθέτηση  του προβλήματος της πτώχευσης του LABIRINT θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό τη μελλοντική συνεργασία της χώρας μας με την Ρωσική αγορά.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Αλεξ. Τσακίρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.