Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η «Νεράιδα» του Ζαν Ζιροντού στη μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένης

Η «Νεράιδα» του Ζαν Ζιροντού στη μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένης

image-1Το ονειρόδραμα του Ζαν Ζιροντού που γράφτηκε το 1938 εν μέσω μιας κρίσιμης περιόδου για την Ευρώπη, θα παρουσιαστεί από τη σκηνοθέτιδα κα. Φρόσω Λύτρα και την ομάδα “Naan” στη Λίμνη Βουλιαγμένης, δίνοντας μας την ευκαιρία  να ανακαλύψουμε τη Μικρή Λίμνη και την υπέροχη ακουστική του χώρου.

Η διασκευή της Ζέτης Φίτσιου, που είναι βασισμένη σε κείμενο της Μαρίας Κυριακής, μεταφράζει τον πόλεμο του κειμένου στη σημερινή οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση, όπου ο άνθρωπος απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την πραγματική του φύση. Πρωταγωνιστούν οι Βασιλική Τρουφάκου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Γιάννης Ράμος, Βάλια Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Τσιάλος, Νάντια Μαργαρίτη, Νικόλαος Ζιάζιαρης, Κορίνα Θεοδωρίδου, Έλενα Χαραλαμπούδη.

 

 

Η ομάδα «naan» παρουσιάζει στη Λίμνη της Βουλιαγμένης το θεατρικό έργο

“H Νεράιδα” βασισμένο στο έργο του Ζαν Ζιρωντού Οντίν-Νεράιδα

Αυστηρώς κατάλληλο για ενηλίκους

«…Σαν όνειρο παράξενο, σαν παραμύθι αφού όλα έγιναν τότε… σε μια εποχή που οι νεράιδες, τα ξωτικά και οι άγγελοι ήταν ακόμα ορατοί και οι άνθρωποι αρρώσταιναν και πέθαιναν, ξεχνούσαν να ζουν… Μια νεράιδα κόρη του νεραϊδόκοσμου ερωτεύτηκε έναν κοινό θνητό, έναν ιππότη…»

Προγραμματισμένες παραστάσεις κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη  18, 19, 20, 21 Αυγούστου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.