Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σχέδιο δημιουργίας μιας «task force» που θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών...

Σχέδιο δημιουργίας μιας «task force» που θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών στην περιοχή του Αιγαίου

Celestyal Cruises

medical_assistanceΣχέδιο δημιουργίας μιας «task force» που θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών στην περιοχή του Αιγαίου, αποτελούμενη από ιατρούς, διασώστες, νοσηλευτές, ψυχολόγους, μαίες και κοινωνικούς λειτουργούς, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο κ. Γρηγοράκος επισκέφθηκε τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, και συμμετείχε σε σύσκεψη για την έγκριση των οργανισμών των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ και την ολοκλήρωση του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Ανέφερε ότι έχουν ήδη υπογραφεί οι διορισμοί όλων των ιατρών των οποίων οι κρίσεις είχαν ολοκληρωθεί οι κρίσεις τους, καθώς και οι διορισμοί των επικουρικών ιατρών για τα νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε επίσης το θέμα της εθελοντικής προσφοράς υπηρεσιών υγείας στη διάρκεια της θερινής περιόδου, με προοπτική κάλυψης και τη χειμερινή περίοδο, για τα νησιά της άγονης γραμμής.

Επίσης αποφασίσθηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών για το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής μέσα από την συνεργασία των φορέων της 2ης ΥΠΕ, του ΕΚΑΒ και του ΕΚΕΠΥ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.