Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Όπερα αλά Γκρέκα, από τη Λυρική Σκηνή, στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Όπερα αλά Γκρέκα, από τη Λυρική Σκηνή, στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

στήλοι_Ολυμπίου_ΔιόςΌπερα αλά Γκρέκα, από τη Λυρική Σκηνή, σήμερα 8 Ιουλίου 2014 στο Ολυμπιείον (Στύλοι Ολυμπίου Διός – είσοδος από Βασ. Όλγας)

Με μια μεγάλη ανοιχτή συναυλία – έκπληξη συνεχίζει η Εθνική Λυρική Σκηνή τις καλλιτεχνικές της δράσεις σε χώρους απρόσμενους, στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής της εξωστρέφειας. Στο κέντρο της πόλης και σε έναν εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο, το Ολυμπιείον στους Στύλους Ολυμπίου Διός, οι καταξιωμένοι Μονωδοί και η Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ερμηνεύουν άριες, ντουέτα και χορωδιακά από τις δημοφιλέστερες όπερες του ρεπερτορίου …στα ελληνικά, τιμώντας έτσι την σπουδαία, μακρόχρονη παράδοση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο αρχείο της οποίας υπάρχουν εξαιρετικές μεταφράσεις ποιητικών κειμένων (λιμπρέτων) όλων των διάσημων έργων.
Επιχειρείται, λοιπόν, μια λυρική βουτιά στο παρελθόν της ΕΛΣ που θα δώσει τη μοναδική ευκαιρία στο κοινό να συγκινηθεί με τα πάθη όχι της Lucia di Lammermoor, αλλά της Λουκίας του Λαμμερμούρ και να ακούσει όχι το “La donna è mobile”, αλλά το “Φτερό στον άνεμο” από τον Ριγολέττο του Βέρντι.
Ώρα έναρξης: 20.30
Ελεύθερη είσοδος με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του χώρου δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.